Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Любимият ми плод,много освежаващо ми действа.Всеки ден ям грейпфрут и тънка талия нямам,но вероятно е защото обичам и да си похапвам :)
Сия Рибагина коментира:
Тази риба определено има много имена :)За предпочитане е да е по изпържена :),преди години съм ходила на риболов на Марица,мъжете уловиха скобари и решиха че те ще я пържат,накрая на мен ми се стори че доста са я изсушили и това им беше извинението,че се ядяла поизпържена :)
Сия Рибагина коментира:
Бирата и въобще алкохола не го пия,а го готвя и с удоволствие бих си ги хапнала и без бира :)
Сия Рибагина коментира:
Много мой любим соден хляб,получил се е уникално,характерно за него е точно тази твърда,напукана коричка.Може да се направи и с два вида брашно,типово и бяло или с овесени трици,но при всички случаи си заслужава да се опита.
Сия Рибагина коментира:
Заглавието веднага ме грабна :) Защо надупени ? :)
Сия Рибагина коментира:
Айвар е лютеница с чушки,тортата е чудесна!
Сия Рибагина коментира:
Много интересен ми стана този фасул,чак ме е яд,че не публикува по рано тази рецепта,точно вчера сготвих със свинско моя фасул :) Вкусно ли стана,хрупкав ли е?
Сия Рибагина коментира:
Класика в българската кухня,но защо пържен? По рецептата,която е написана аз разбрах,че боба е задушен или варен,не и пържен
Сия Рибагина коментира:
Много ефектно направено,но за мен това е така наречения Food art-изкуство с храна,по никакъв начин не е ястие,предястие или салата.Лично мое мнение и въпрос на вкус
Сия Рибагина коментира:
Добре изглежда,въпреки че на снимката се вижда само заливка.Гръцката мусака се различава от нашата освен по патладжана и по това,че при нея зеленчуците се режат на колелца,а не на кубчета.И още нещо,ако приемеш един съвет от мен,следващия път опитай да сложиш при каймата червено вино,в мусаката настърган кашкавал или друго меко сирене,а в бешамела настъргано твърдо сирене,сирената дават несравним вкус и така ще се доближи до гръцка мусака :)
Сия Рибагина коментира:
Уауу,разкошен е,блата е невероятен,взе ми ума :) Със сигурност е и вкусен,но ме притеснява колата,това ми е най омразната напитка и съм върл противник на използването и.Натали,колата дава ли някакъв специфичен вкус на блата и може ли да я заменя с газирана вода?
Сия Рибагина коментира:
Голяма вкусотия,обожавам пастата да е напоена хубаво със сос.Започнах да се облизвам:)
Сия Рибагина коментира:
Билянка,всеки може да си представи рецептата,който и както я вижда и си я приготвя.Моята рецепта за "Баница в кексова форма" стана хит преди две години,когато я направих и от тогава хиляди хора я правят и постват в интернет за тяхна без дори и да се знае,че рецептата е лично моя.Дали с плънка от сирене или са го заменили с локум идеята е една,а интерпретациите много.Същото е с много други рецепти,все едно италианец да ми каже"твоята лазаня прилича на моята.А относно кекса с кайма,това е толкова известна рецепта,която лично и аз съм приготвяла преди години и си имам също рецепта за нея,която много се доближава до твоята
Сия Рибагина коментира:
Ваня,това е снимка на Диана,от нейния кулинарен блог "И да похапнем..". Мои снимки ако тръгнеш да гледаш ги има навсякъде в нета.Рецептата си е нейна и може да си слага снимките където пожелае :)
Сия Рибагина коментира:
Гледала съм в едно рибарско селище на морето рибари приготвяха тарама хайвер и самите зърна като ги извадят,махат ципите и го осоляват,разбъркваха хубаво зърната със сол и слагат в съдове в хладилник.Така трябвал да престои,солта обирала ако има кръв.Престоява няколко дни след това го пасират,но не го миеха,затова питам
Сия Рибагина коментира:
Много приятна рецепта,но да те питам:защо го миеш тоя хайвер?
Сия Рибагина коментира:
Мони,те трътките са си мазнички,както и от където да ги гледаме,не са хапка за всяка уста :)
Сия Рибагина коментира:
Много красива и богата салата,направо да ти е жал да я развалиш!