Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Подозирам,че ще са ми любимите бонбони,уникални са! Тая нощ ще ги сънувам :))
Сия Рибагина коментира:
Така е,въпрос на вкус,изказвам мнение от личен опит,когато за пръв път правих пай и аз не го запекох,вследствие не се опече отдолу и стоеше мокро,от тогава винаги запичам основата и резултата е много по задоволяващ
Сия Рибагина коментира:
Пайът на снимката изглежда много добре,но аз лично бих запекла основата от тестото предварително и след това ще сложа черешите.Така приготвен отдолу става мокро тесто,черешите си пускат сока и не може да се изпече добре,вследствие се вглетява и вместо да се отреже хубаво парче,ще трябва да се куса с лъжица
Сия Рибагина коментира:
Наистина е изкушение,чудесна торта :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошни! Чак ми се иска да си чупна :) И аз не покривам печива с кърпа,така се задушават,а обичам коричката да е хрупкава
Сия Рибагина коментира:
Лесно,практично и много ефектно,кексовата форма стана голям хит в домакинските съдове и е с широко приложение. Май вече в нея правим всичко друго,но не и кекс :)
Сия Рибагина коментира:
Снимката е сложена от администраторите на сайта и когато рецептите са били без снимка е малко сложно да се намери такава на автентични попчета :)
Сия Рибагина коментира:
Обичам всякакви турски вкусотии и гюзлемите са едни от тях.И аз ги предпочитам с по фини кори,но въпрос на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
е как няма да ги слепи..има се в предвид сандвич тостер,в който е достатъчно само да се притиснат,колкото да се намали обема им,след това си се панират идеално,а относно плънката като ти се иска сладка,намажи си ги с шоколад,сложи няколко колелца банан и си ги панирай
Сия Рибагина коментира:
Чудна рецепта! На пръв поглед ми заприлича на кекс с разтопен шоколад отгоре,много ефектно предложение :)
Сия Рибагина коментира:
Сорт чушки за пълнене,зелени на цвят и леко тумбести
Сия Рибагина коментира:
То сметаната ще поеме сладостта,но и за нея си има достатъчно захар. Питам,защото ми е любопитно за консистенцията на блата,при условие,че захарта е почти двойно повече от брашното.На снимките блата изглежда разкошен,но от описание продукти се опасявам да не стане някак лепкав и захарен
Сия Рибагина коментира:
Много оригинално предложение и с плънката може да се импровизира :)
Сия Рибагина коментира:
Съгласна съм с Биляна,това са червени чушки,а не долма
Сия Рибагина коментира:
Така е,всяка гъба си има характерни вкусови качества,но и тя си е печурка,само че по голяма,а и в София ще е трудно да намеря бозалък :)
Сия Рибагина коментира:
Хубавото на гигантските печурки е това,че няма как да ги объркаш,защото те са уникални и нямат отровен двойник.Добре е да се каже и че рецептата става и с обикновените печурки,ако някой не може да си намери от бозалък гъбата
Сия Рибагина коментира:
По снимките личи,че тортата е много сочна,а визията и привлича внимание :) Само ме притеснява захарта за блата не е ли много,предвид това че се слага почти 1:1 бяла и кафява?
Сия Рибагина коментира:
Това е втората рецепта която виждам за спагети с моркови.Трябва да взема да опитам