Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Класика,ази риба я обичам само на скара,страхотна е
Сия Рибагина коментира:
Често си правим мелби,слагам каквото намеря вкъщи.Едно време като бях млада мома първото ми гадже ме спечели със такава мелба :)))
Сия Рибагина коментира:
Супер свежо и любимо.Напомня ми за морето..ахх чакам юли месец с нетърпение,там се отяждам на риба и се охлаждам с такива скрежини.
Сия Рибагина коментира:
Супер са,обаче и аз не разбрах как се режат с чиния и защо изобщо са рязани с чиния
Сия Рибагина коментира:
Какато и да се казват са страхотни,за да не поемат мазнина и да не стоят тежки аз слагам в тестото малко ракия
Сия Рибагина коментира:
Харесват ми много,но когато правя кюфтета не слагам кимион,така ми имат вкус на кебапче,а не на кюфте
Сия Рибагина коментира:
Богато на вкусове ще е това руло :)
Сия Рибагина коментира:
Прекрасен десерт,с удоволствие бих го опитала.Харесвам всякакви кокосови десерти и съм луда фенка на сиропираните,със сигурност ще е вкусова наслада!
Сия Рибагина коментира:
Миналата година на морето ядох рапани в масло.На вкус ми харесаха,но бяха много жилави
Сия Рибагина коментира:
Прекрасна идея,много много симпатични малки капризчета :)
Сия Рибагина коментира:
Много хубаво,ама там хората си държат на качеството и ще се прави наистина от месо,а като дойде у нас такава машина,ние ще побългарим качеството на чипса с колбаси от кожи и кости.
Сия Рибагина коментира:
Това събитие си заслужава да се види
Сия Рибагина коментира:
Не съм приготвяла домашен хумус,но този в търговската мрежа не ми е особено любим.Опитвала съм и натурален и с патладжан и не останах очарована
Сия Рибагина коментира:
Съгласна съм за ползите на фасула,обаче с тази рецепта и толкова запръжка,не го виждам много полезен,иначе ще е вкусно,особено с пастърма.
Сия Рибагина коментира:
От цялата статия разбрах ползите на канелата,ама не разбрах как да си приготвим чая,който е името на заглавието и се предполага че ще пише за него
Сия Рибагина коментира:
Чудна е,веднъж бях правила такава запеканка и след изпичане я оставих да се охлади малко,защото е вкусна топла,не и гореща,а аз си седнах в стаята на лаптопа и си щракам по фейса.След 15мин приготвена за снимки отивам и я няма.Мойте я бяха награбили вряла с тавата :)
Сия Рибагина коментира:
Ох и аз много обичам пастет,обаче вкъщи никой не го яде и не купувам,а този домашно приготвен със сигурност ще е уникален!
Сия Рибагина коментира:
Оцета не е ли много за 250гр ягоди?