Добро предложение за поднасяне,обичам така приготвен патладжан,обаче за да е конкасе,освен че си го нарязала на кубчета е трябвало да го обелиш и да се махне меката семенна част :)
Направих го и си го хапнахме даже :)
Следвала съм рецептата като съм изключила чубрицата,не я сложих и към кромида добавих и няколко стръка пресен лук.Страхотно вкусно,получи се и леко сосче,което дори мислех че от брашното ще се сгъсти много,но стана както го харесвам.Прясното мляко не се усеща,вероятно защото и количеството му е малко и в никакъв случай не стои тежко,напротив-леко и приятно на вкус.
Наталка,облизахме си пръстите :)
Охлюви съм опитвала само веднъж,някак не можах да им усетя вкуса,вероятно не бяха сготвени добре но наистина нямаха никакъв вкус.Аз лично никога не съм ги приготвяла,знам че се киснат в оцет и сол,но до там.Така панирани ми харесаха,може панировката да им даде вкус
Много интересно предложение.Тази коластра продава ли се някъде или можем да си я набавим само ако имаме домашни скоро родили бозайници? Виждала съм на капсули в аптеката,но така като мляко,пък и то цял литър не съм срещала
Не коментирам вкуса,защото не съм го опитала,коментирам визията и ако беше без снимка,вероятно щеше да ми е любопитно какво ще се получи,но при такъв резултат любопитството ми за вкуса изчезна
Мила,Моника,не е въпроса дали се яде,дали ни харесва и дали е храна.
Относно филиите и сока от портокал дето визираш ги публикуват същите готованци като теб,дето по цял ден стоят,снимат си килера със зарзавата и пишат коментари,с които трупат точки,вместо да вземат да сготвят и да се потрудят малко.То и ябълката е храна,вземи я обели и пусни рецептата!
Моите коментари