Моите коментари

Не знаех, че е възможно!
Никога не съм замразявала коприва във фризер - основно я суша.
Изглеждат много вкусни! Поздравления!
Благодаря! На драго сърце ще те почерпя! Заповядай!
И аз слагам в плънката за сарми, даже повечко. Добавям и праз лук. И аз съм чела, че не пасва, но пък така сармите стават по-вкусни!
Има го в големите хранителни вериги. Комбинация от бял и черен ориз, по-остри зрънца и малко по-трудно се сготвя.
Пъпешът поради тази причина е овалян в грис. Да, консистенцията е по-различна, но това е чара на сладкиша. А пък лимоновата глазура - допълнително удоволствие!
А и пилето е крехко, охладено и става по-бързо.
Защото оризът е по-твърд от останалия и ако няма тази обработка, ще остане хрупкав. А така се получи добре.
Интересна и вкусна рецепта. Честичко го гледам то Джейми, но Рудолф ми е любимия!
Десертът наистина е разкошен и много добре описан. И на мен ми липсва горелката!
Много вкусно и чудесно поднесено!
Да си призная, първият ми опит с приготвянето на кафяв ориз, беше неуспешен. Не съм го накисвала, както е описала Вили и стана много сух и не можа да уври. Сега използвам разни миксове, но само кафяв ориз не съм готвила скоро.
Наистина маслото придава неустоим аромат !
На няколко пъти съм се замисляла да си закупя. Скоро гледах едно тв предаване, къдете рецептата беше със сладки картофи. Време е да опитам. Страхотно предложение!
Карфиолът беше перфектно сварен на пара, след което го намачках. Спойката дойде от варените картофи и яйцето. Брашно не съм слагала.