Моите коментари

Предложението е много интересно! Не съм приготвяла виенски кифли. Срещала съм много рецепти. Впечатли ме мазането на кифлите, което е ново за мен.
Да, вярно е, но понеже имах карфиол и се чудех как да го приготвя, та ми хрумна в движение. Не бях готова за соса, нямах майонеза.
Охладена, направо е божествена! Почерпих гостите тази вечер и останаха очаровани!
Отдавна и бях хвърлила око. Видях я в Ютуб. Малко си е играчка, но си заслужава!
Тиква, орехи, канела - идеалната комбинация! Само като си представя аромата ... и ми се ще да скоча и да го приготвя!
Вили, ликьора наподобява на Пинаколада, но побългарен вариант.
Страхотно, Вили! Бях си преписала рецептата и мислех да я сътворя. Но то не късно! Браво!
Аз също го приготвям точно по този начин. Изключително полезен за подсилване на имунната система.
Може да добавите лук и накрая да поръсите с кашкавал. Но и само така, се получи страхотно!
По принцип - кашкавала прави пицата! Когато се е разлял и е покрил всички продукти - пицата е уникална! Кашкавалът трябва да е качествен!
Не съм, това ми е първия опит, а сега ще го повторя, защото моят син много го хареса. Ще го замеся с типово брашно и ще добавя семена.
Вкусът на кашкавала е страхотен! Моята майка приготвяше по тази рецепта преди години и се получаваше отлично. Аз също се научих, но не съм го правила от години! Рецептата ме подканя да опитам отново!
Приготвяла съм различни вариации на кюфтета, но с горчица - не! Това е интересна рецепта и ще опитам, защото вкъщи често си похапваме кюфтенца!
Рецептата ми сподели една приятелка и аз веднага я приготвих. Станаха страхотни! Чаена чаша - имам в предвид обикновена ч.ч. с вместимост около 200 мл. Що се отнася до загрятата тава - просто фурната да е загрята, а тавата със сухо и топло дъно. Дъното на тавата, ако е залепващо е добре да се покрие с домакинска хартия за печене. Вместо петмез, съм използвала и вода със захар. В България се намира трудно по магазините, освен ако не си го приготвиш сама. За тестото не се притеснявай - като пресееш брашното и добавиш останалите съставки, прибавяй по малки количества вода, до получаването на меко тесто. Рецептата не е сложна, а ти имаш умения и мисля, че няма да имаш проблеми да я приготвиш!
Имитацията и аз не я одобрявам! Пробвала съм, но не ми харесва!
Майсторско изпълнение! Браво, Ваня!
Кошницата е много красива! И аз съм се опитвала, но нямам такова търпение!
Аз също, все по-често поглеждам към другите брашна - различни от бялото. Това е чудесна рецепта!