Моите коментари

Много оригинално и вкусно! Изглежда страхотно!
Много пухкавичко! Изглежда страхотно!
Много оригинално предложение!
Никога не съм опитвала такъв компот и на мен ми е интересно, какъв вкус има?!
Видях рецептата в един руски сайт и много ме впечатли. Получили ли са ти се страхотно!
Отдавна исках да изпробвам тази рецепта, но без шунката и сигурно ще опитам. Ще добавя сирене. Изпълнението е много красиво, сигурно и вкусно!
Имам в предвид, да са пообрани и не до там тлъсти, защото съм готвила и такива, където не се вижда месцето, преобладават тлъстините и не съм очарована. Е, радвам се, че поне съм те развеселила!
Не бих казала, че това са сливи. По-скоро плода е череша, но няма значение какви ще са плодовете. Може да се заменят предполагам и с други по желание.
Според мен е около 1 ч. лъжичка или 1 с.л. - равна. 1 пакет - звучи много застрашително!
Бих прибавила и някои свежи подправки - магданоз , джоджен -----
Въпрос на вкус! Аз лично го предпочитам съвсем натурален и леко кисел!
Изпълнението е много професионално! Поздравления! Искам да те попитам, от къде се снабдяваш с готовата захарна маса? Има и златист прашец. Продуктите от някакъв сайт ли са и може ли да се закупуват в по-малки количества, защото обикновено се предлага в големи разфасовки.
О, не! Идва ми малко в повече този цвят вино! Харесвам много синият цвят, но все пак червено вино.... си звучи страхотно!
Радвам се, че рецептата ви е допаднала! Това е интересна идея да се гарнира с нещо по-сладичко!
Това ястие ми е спомен от детството и първите уроци от моята майка в кулинарията. Тогава нямаше компютри, таблети и телефони и заниманията на децата бяха много- по-различни. Събирахме се махалата и всеки носеше кой чушки, кой домат, лук и си приготвяхме така ароматната лятна манжичка. После естествено си облизвахме чиниите и ни беше много вкусно и забавно.
Сосчето е от самите пържолки, в добавка олио, сока от краставичките и вкуса на домашната лютеница, с нейните си подправки.
Тук, в нашият район има каракачанско съсловие. Зная някои от обичаите им, но не съм се интересувала от кухнята и рецептата определено ме заинтригува.