Моите коментари

Да, от бутчета. Така съм ги купила - обезкостени.
Малко преди готовност, го поръсих с настърган кашкавали допекох, до разтопяването му. Пропуснала съм го в рецептата.
Шоколадът ми е слабост! Предложението е страхотно!
Много красиво и оригинално предложение! А изглежда и доста вкусно!
Забравих да добавя, че сложих и парченце домат.
Радвам се Ваня, че ти е допаднала рецептата!
Благодаря! Аз също много харесвам турските сладкиши!
Получи се страхотно! В допълнение с чеснов сос!
Нито гъбите са се разпаднали, нито пък в соса има бучки!
Никога не съм правила такава баница, изглежда ми апетитна. Ще се възползвам от рецептата!
Всяка фурна има своите особености - 180-200 градуса е добре.
Да, можеш! Три броя са достатъчни, като оставиш един жълтък за намазване на питката.
Тук не съм отстранявала семенната част. После при консумация, но не е проблем да се почистят преди това.
Моята снимка беше от телефона и не успях да я кача, т.е. не я одобриха, така че благодаря!
Забравих да добавя, че по желание може да се поръси с пудра захар.
Имам предпочитания към бисквитените блатове, за бързо приготвяне на сладкиши. Получило се е страхотно!
На снимката си личи, че не са изгорели или препечени. По-скоро, ако са дебели парчетата, ще се получи нещо като варени тиквички.