Моите коментари

Рецептата видях в руски сайт и много ми допадна името. Характерно за чахохбили са подправките /хмели-сунели или микс от сухи подправки/, които тук не съм добавила. Между другото, в рецептата пишеше подправки по желание. Така, че всеки може да го овкуси по собствен вкус. Поръсих с магданоз и целина.
Оригинално поднесено! Освен това, изглежда много апетитно и вкусно!
Да, Сонче! Наду се, защото я направих с много любов! Поводът беше много приятен!
Никога не съм използвала ракия, добавена в маринатата. Използвала съм различни видове вино. Харесва ми да го добавям към мариноването на пържолки.
Да, може и без бакпулвер. Важно е яйцата да са разбити много добре!
Няма по-ароматна супа, от тази приготвена с домашна кокошка.
Ако кифличките се направят със свинска мас - стават много меки.
Харесвам бутер тестото, защото може да си го гарнираш както си искаш - сладко или солено, все се получава.
Сурово консумираните плодове и зеленчуци са най-полезни!
Освен варени кестени, никога не съм ги използвала в рецепти!
Хлябът е в основата на храненето и традициите на българина!
Има толкова много нуждаещи се и гладуващи, че е престъпление да се изхвърля!
Аз събирам мазнинката и я добавям към храната на кученцата на вилата.
Понякога, забързани в ежедневието, забравяме за чистото хранене, което е много важно!
Много интересно! Не бях комбинирала яйца с боб!
Ох, това не е нищо! Хората по света какво ли не ядат!
О, джоланчетата са страхотно месце!
За съжаление, отдавна не съм виждала такова растение! Като дете съм го срещала и много се забавлявахме, защото хвърляхме камъни върху пъшкулчетата, които пукаха и пръскаха семената си.