Моите коментари

Според мен и моето семейство са ужасно мазни, дори и да ги отцедим върху хартия! Аз имам моя рецепта за бухтички пържени и за пирожки така че не сме придирчиви към пърженото, но тези изобщо не ми допаднаха :( Самия вкус е добър и това,че са пухкави...но мноого мазни :(
Много сполучливи и вкусни...приготвих ги с вода...бирата ми се досвидя...хихи...
Никой не те задължава, но стават хубави и с пълнеж! :D
Забравих да добавя за хората с фурна без вентилатор да пекът на предварително загрята фурна на 150 градуса...стана идеален!
Получи се доста приятно на вкус кейкче :D Сега си хапнахме малко,а другото на сутринта...става за закуска и допълнение към кафенце!
Да стига сока...ама трябва да е по сочничък плода ;) Аз първо с лъжица заливах и накрая плъзнах ръце да го ръзнеса равномерно...
И аз много искам като ми сготвят някоя от моите рецепти да напишат и споделят резултата, ама :( Скоро ще направя вашия десерт и ще споделя ;)
О да доста сочен, точно изядох последното пърче от снощи :D
Стават чудесни с печената чушка, така ги правиха в ресторанта където работих и от там си занм така да ги правя.
Вале много бързо попива и за това :D Както писах и на Сия в рецептата съм ви написала да ползвате сметана (аз имах прясно мляко,но остана по рядък крема) за да е по гъст крема и да остава отгоре...Пък и може да се замени и с топинг бял шоколад мисля ;)
Сия фъча е кафяв заради какаото...Заливката е бяла, но попива много бързо тъй като беше направена с прясно мляко и за това писах за вас да я правите със сметана за да е по гъст. :D
На мен ми се получи,но не знам защо ми се надигна в центъра много и фасона му отвън се развали. Но като ефект и вкус е много добър...аз знам печката ми е виновна...дърта печка ;) Благодаря за рецептата!:)
За моя изненада моя мъж ми ги приготви тази сутрин по рецепата, но малко увеличил дозата,че малко му се видяло!:D
Опитайте като ги полеете с течен мед, стават уникални!
Стана уникален, когато бях на гости в Англия опитах за първи път, но този се получи по-хубав...знам ли може би заради продуктите и разликата във вкусовите им качества.
Мммм обичам, само че винаги използвам сух копър,ако е пресен е цяла клонка само за аромат, незнам просто не ми харесва.
Права си сега като се загледах прилича на проста шопска салата!Когато е овчарска се украсява с варените яйца и маслините!