Моите коментари

Любимата ми, през лятото ми е идеална за вечеря!:D Ммм
Еха тази година ще си направя!Благодаря за рецептата нея ще използвам :D
Супер се получи, аз обаче си почестех боба от люспите със сода и тага го готвих!:D
Само че аз не сложик кафе защото не обичам, а захарта също ми се стори излишна тъй като бананите подсладиха пък и ползвах ванилена захар.
Стана хубав, само че аз използвах свински дроб :)
Като моите почти, но със яйца в самото тесто... Е пак се получиха вкусни, рекох и твоите да опитам ;)
Днес за първи път приготвих за дъщеря ми пюре с пъщарнак и картоф,първата ми мисъл беше,че ми напомня по аромат на морков,но някък сладнеещ...благодаря за подробната информация за този зеленчук!
Отне ми повечко брашно, но може би заради яйцата които бяха по-големи или зарази това,че лъжиците с кисело мляко имаха връх.Гевречетата ми излязоха на половина, явно съм ги правила по дебелички или по големи,незнам...но работата с тесто е доста често неточна наука ;) Абе явно е трябвало да са по мънички гевреченцата :D
Много хубави се получиха!Обикновенно ги ям със сирене и захар и ги варя с масло във водата, но и така много ми харесаха!
Толкова ни се усладиха у дома,че се наложи пак да направя,че и двойна доза. :)
Познайте, този натриев глутамат се намира в зеленчуковата пикантина! Затова толкова ни харесва :D Преди малко случайно се загледох в съдаржанието на пакетчето - от известно време се опитвам да не готвя с него, а преди ми беше подправка номер едно. И сега знам защо съм я харесвала толкова!:)
Приготвих я без ориза в топчетата - каймата си я овкусих със специална подправка, а застройката я направих с кисело мляко.
Разпадат се заради ориза, ако е повечко и когато набъбне става така. Аз я приготвям без ориза в каймата.
Стана срахотен, само малко по - малко захар ползвах - 220 гр. (1 ч.ч.)
Любопитно, за първи път научавам за това нещо! Благодаря, обичам да научавам нови неща и да се обогатявам!:D
Ха ама май отново излязох във всичко на опъки. Мразя странни съчетания, обичам някой морски дарове, но не обичам да ям много риба. Не бих яла месо което е недопечено :0 и обичам много сладко и пици! Не е задължително да изглежда яденето като от гурме, а е достатъчно да изглежда просто вкусно и да ухае добре. Не обичам и много люто и странни подправки. Само познаха,че обичам да опитвам нови неща тъй като съм си любопитка и би ми харесало да обикалям света и да си хапвам разни национални специалитети.
Хехе, какъв мъфин съм само!Браво улучи,че два вкуса в един мъфин са най-добре ;) Може и мъфин с шоколад и банан също :D
И аз го приготвям така, гледам на око повечето, но не слагам сол заради майонезата. И понякога го приготвям със сух чесън.