Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Илияна Димова
»
Моите коментари
»
Страница 37
Илияна Димова
Гуру
Моята стена
Рецепти
1273
Снимки
3571
Статии
41
Съвети
Коментари
667
Форумни теми
45
Постове във форума
666
За мен
Изпрати съобщение
точки
27522
Моите коментари
Илияна Димова
коментира:
Как да направим глазура за торта
17.01.2016
Много хубави съвети,към шоколадовата глазура добавям и краве масло
Илияна Димова
коментира:
Много са вкусни с панировка
Илияна Димова
коментира:
Дали може чушките да се приготвят с пържене
Илияна Димова
коментира:
Основни правила при приготвянето на сладкиши
16.01.2016
Да правилно е да се спазват грамажите, но понякога слагам продуктите по вкус
Илияна Димова
коментира:
Тайната на вкусния пържен ориз
17.01.2016
Много хубава статия. Запържвам ориза при готвене, но не знаех , че трябва хубаво да се изсуши и тогава да се запържи.
Илияна Димова
коментира:
Основни правила при приготвянето на сладкиши
16.01.2016
Много полезни съвети, а за да не залепват за тавичката печивата,покривам дъното на тавичката с хартия за печене, която леко намазвам с мазнина .
Илияна Димова
коментира:
Боб по тракийски
20.08.2022
Гювеч
Към подправките включвам и чубрица
Илияна Димова
коментира:
Свинско сърце в масло
30.11.2015
Свински Сърца
Сварявам предварително сърцата и приготвям с лук . Много е вкусно !
Илияна Димова
коментира:
Боб по тракийски
20.08.2022
Гювеч
Харесвам рецептата ! Много вкусно ястие ! Трябва ли да остане на мазнина при печене или да има сосче ? На нас ни харесва със сосче .
Илияна Димова
коментира:
Домашна лютеница с патладжани
11.12.2015
Лютеница
Домашната лютеничка е най-вкусна
Илияна Димова
коментира:
Много ароматни са , когато пудрата захар за поръсване се смеси с ванилия
Илияна Димова
коментира:
Аналози на нетрадиционни продукти
30.09.2022
Благодаря ! Много хубава статия 1
Илияна Димова
коментира:
Питка със сирене и масло
14.01.2016
Питки
Много хубава рецепта !Може отгоре да намажем с разбито яйце , за гланц и златиста коричка
Илияна Димова
коментира:
Изпържвам в не много горещо олио , защото в горещо олио отвътре остават леко не изпържени
Илияна Димова
коментира:
Бисквитена торта във форма за кекс
11.11.2018
Бисквитена Торта
Благодаря !
Илияна Димова
коментира:
Пиле фрикасе
20.02.2017
Фрикасе
До сега не съм се престрашила да приготвя фрикасе. Страхувам се да не се пресечат яйцата в ястието. Приготвям бял сос без яйца .
Илияна Димова
коментира:
Много вкусно и ароматно ястие. Обичам да добавям в ястията праз . Придава приятен аромат и текстура на ястията.
Илияна Димова
коментира:
Бисквитена торта във форма за кекс
11.11.2018
Бисквитена Торта
Браво , много е красива ! Бисквитите какви са, обикновени или чаени и трябва ли да се напояват с прясно мляко или така се редят ?
|<
<
33
34
35
36
37
38
>
>|
Моите коментари