Моите коментари

Илияна Димова коментира:
Много хубави съвети,към шоколадовата глазура добавям и краве масло
Илияна Димова коментира:
Много са вкусни с панировка
Илияна Димова коментира:
Дали може чушките да се приготвят с пържене
Илияна Димова коментира:
Да правилно е да се спазват грамажите, но понякога слагам продуктите по вкус
Илияна Димова коментира:
Много хубава статия. Запържвам ориза при готвене, но не знаех , че трябва хубаво да се изсуши и тогава да се запържи.
Илияна Димова коментира:
Много полезни съвети, а за да не залепват за тавичката печивата,покривам дъното на тавичката с хартия за печене, която леко намазвам с мазнина .
Илияна Димова коментира:
Към подправките включвам и чубрица
Илияна Димова коментира:
Сварявам предварително сърцата и приготвям с лук . Много е вкусно !
Илияна Димова коментира:
Харесвам рецептата ! Много вкусно ястие ! Трябва ли да остане на мазнина при печене или да има сосче ? На нас ни харесва със сосче .
Илияна Димова коментира:
Домашната лютеничка е най-вкусна
Илияна Димова коментира:
Много ароматни са , когато пудрата захар за поръсване се смеси с ванилия
Илияна Димова коментира:
Благодаря ! Много хубава статия 1
Илияна Димова коментира:
Много хубава рецепта !Може отгоре да намажем с разбито яйце , за гланц и златиста коричка
Илияна Димова коментира:
Изпържвам в не много горещо олио , защото в горещо олио отвътре остават леко не изпържени
Илияна Димова коментира:
До сега не съм се престрашила да приготвя фрикасе. Страхувам се да не се пресечат яйцата в ястието. Приготвям бял сос без яйца .
Илияна Димова коментира:
Много вкусно и ароматно ястие. Обичам да добавям в ястията праз . Придава приятен аромат и текстура на ястията.
Илияна Димова коментира:
Браво , много е красива ! Бисквитите какви са, обикновени или чаени и трябва ли да се напояват с прясно мляко или така се редят ?