Моите коментари

Страхотни са!Така с готови кори се правят по лесно.
Спокойно,още няколко дни и ще му отпуснем края
Страхотен десерт! Сложих масло вместо олио около 50 грама. Стана много ароматна.
Да, пък и на тази манджа и отива.
Много е екзотичен
Ей за такава манджа си умирам! Обичам точно с тези подправки, но слагам и дафинов лист.
А, иначе вътре в самия козунак няма плънка.
Да, наистина има. Така се получи заради захарта и белтъка, които попаднаха между кръга в средата на формата и самия козунак. Получи се нещо като кафяв карамел и не беше умишлено.
Това мисля че ще ми хареса за хапване
А ние така си хапваме за обяд :-)
Много вкусни и приятно ароматни!
Защото са лютички, така се казва на подлютени храни.
Леко и приятно ядене, става за основно, може и за гарнитура.
Да, хубаво е за да се оформи, но по принцип нетрябва много дълго време да се цеди, за да не стане прекалено сух.
Аз също слагам понякога, но на децата. За мен е противопоказно, много калорично ще ми дойде :D
Да, и аз с тази цел я направих. Пък става и за гарнитура на непостещите :)
И аз слагам, когато имам, но с масълцето се получава страхотен аромат.