Гергана Георгиева

Гуру
Моята стенаРецепти401СтатииСъветиКоментари892Форумни теми8Постове във форума527За менИзпрати съобщениеточки30772
Гергана Георгиева коментира:
и аз съм правила и стават страшно крехки и вкусни.Задушават се в панировката и ви уверявам че не остават сурови.Правя ги и с други видове меса,но с телешко са най-вкусни.
Гергана Георгиева коментира:
Вили, колко на брой жълтъци се слагат в това кремче?
Гергана Георгиева коментира:
Ястието е много пикантно и ароматно!Комбинацията от толкова разнообразни подправки създава приятен вкус
Гергана Георгиева коментира:
Да,правила съм го с хубаво узряли сини сливи,става много вкусен,но сега още няма
Гергана Георгиева коментира:
Никога не ми е минало и през ум да сложа джинджифил в кюфтетата, но резултатът беше изненадващо приятен за мен. Комбинацията от подправки е сполучлива и придава на кюфтетата богат аромат. Хареса ми!
Гергана Георгиева коментира:
И аз така предположих,много ми заприлича на зелен боб :-)
Гергана Георгиева коментира:
Искам да ви попитам,каква грах сте използвали в това ястие?От снимката поне това което виждам ми изглежда,като грах във шушулки.Никога досега не съм готвила не почистена грах,просто се учудих
Гергана Георгиева коментира:
Направих сладкиша с вишни и трябва да отбележа, че наистина стана хубав. Освен това се прави лесно и бързо. Аз обаче намалих малко количеството на вишните, тъй като те са доста кисел плод и се опасявах, че киселия вкус ще преобладава. Сложих около 600-700 гр. Получи се сладичък сладкиш на места с киселки нотки. Хареса ми!
Гергана Георгиева коментира:
Страхотни са ти сандвичите,с домашни яйца наистина са по хубави!Хареса ми твоята идея за копъра-чудесно си пасва с продуктите и придава естетическа и вкусова свежест на сандвичите.
Гергана Георгиева коментира:
Защото ние така наричаме домашните чушки от градината с леко лютив вкус
Гергана Георгиева коментира:
Направих баничките по вашата рецепта и трябва да отбележа, че станаха наистина много хубави. Аз обаче намазах кората с олио преди да сложа яйцата и сиренето. Сусама, с който поръсих отгоре им придаде приятен и специфичен аромат и вкус, освен това и по-хубав вид! Благодаря!
Гергана Георгиева коментира:
Искам да попитам сача трябва ли да го намасим преди да сложим да печем карталаците или направо на сух и горещ ги слагате?
Гергана Георгиева коментира:
Направила съм сладкото от круши по тази рецепта, но моите круши са от мек сорт и при рендосване много се размачкват. Затова предпочетох да ги нарежа на дребни парченца. Добавих също малко индрише за аромат. Стана чудесно!
Гергана Георгиева коментира:
При възможност опитай с гелфикса, няма да изхабиш плодовете ако следваш точно инструкциите! Сладкото става много вкусно, а и ще си спестиш много време да се въртиш около печката.
Гергана Георгиева коментира:
Разкошен десерт! Сиропиран, сладък кадаиф съчетан с киселия вкус на ягодите, мекотата от сметаната и аромата от лимоновата кора придават на десерта многообразно и богото на възприятия сетивно усещане!
Гергана Георгиева коментира:
Много олио ми се вижда.Няма ли да стане много блажно?
Гергана Георгиева коментира:
Зеленчуковата супичка много ми хареса,но аз лично умишлено пропуснах да сложа спагетите,тъй като не са добра комбинация с картофите–стават твърде много въглехидратите.
Гергана Георгиева коментира:
Тортичката ти е много бърза и вкусна, но аз нямам време да я чакам до утре, трябва ми за след три часа. Затова преди да подредя бисквитите и да ги намажа с кремчето, топнах всяка една в прясно мляко за секунда-две. Готовата торта пъхнах в хладилника и така след два-три часа ще е готова за хапване.