Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Лукът може да се замени с праз(сезон му е),а мисля че парче целина (глава) ,нарязано на кубчета,ще придаде вкус!
Анонимен коментира:
Баща ми ,лека му пръст,казваше че и на стари цървули ако сложиш захар става ракия Захарта увеличава добива,но ако я правите за себе си се доверете се на захарността на плода!колкото до втора преварка ,мисля че не е необходима,защото се губи аромата!
Анонимен коментира:
При варенето можете да добавите един морков,парче целина,картоф!По този начин ще овкусите чорбата,след като извадите месото пасирайте до гладкост,като по този начин ще уплътните чорбата!
Анонимен коментира:
Сварете и обезкостете едно пилешко бутче (може да използвате и бяло месо),нарежете на ситно и поставете в ястието малко преди готовност.Бульона от пилето използвайте за разреждане!Сервирайте пожелание със счукан чесън и оцет!Приятно ядене!
Анонимен коментира:
Правя го,но с клечки от метлата,понеже шишчетата ми идват дебели.
Анонимен коментира:
Не са ли малко 250 гр.кайма за пакет (500 гр.)спагети?Когато приготвям соса с лука запържва и един ситно нарязан морков.След смесване на соса и спагетите поръсвам с настърган кашкавал и запичам!Зеленината на снимката ми наподоби грах (не съм пробвал,но може да опитам с една шепа)!