Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Защо да не ядем шоколад? Шоколадът е с горчив вкус, опитайте го без захар, без млякото. Тогава ще почуствате неговия истинки вкус. Какаото в шоколада се смесва със захар и мляко, за да се заблуди човек, че шоколада има само сладък вкус. Шоколада има горчив и сладък вкус, два несъвместими вкуса. Всеки се храни с това, което му е близко до природата, ако в човек преобладава горчивия вкус в живота, той тогава ще яде шоколад сутрин. Но шоколад не трябва да ядем. Защо да не ядем шоколад? Можем да поддържаме отрицателните черти на характера, можем да поддържаме положителните черти на характера. Тези, които консумират шоколад поддържат отрицателните си черти на характера. Особено сутрин. А тези, които се хранят с правилната сладка храна сутрин поддържат и увеличават положителните си черти на характера. Каквото поддържаме, това се проявява в живота. Представете си една „шоколадова“ жена, сега си представете една „прасковова“ жена или една „млечна“ жена. „Праскововата“ жена е слънчева, радостна, „млечната“ жена е мека, спокойна, а „шоколадовата“ жена е модна, има тъга, печал. Шоколада е разочарование, дава енергия на разочарованието. Вие протестирате на себе си, ако обичате да ядете сутрин шоколад, вие сте точно разочарован от живота си човек, ако сте и жена, тогава няма да работят хормоналните функции, тоест ще работят лошо, няма да сте красива, шоколадът не дава красота. Шоколадът води до разрушение в живота ви. Сутрин храната се препоръчва да е със сладък вкус, да се храним със сметана, мед, захар (кафява), плодове, поправки със сладък вкус (женско биле, копър, кардамон, шафран, анасон, кимион). Автор: Янко Драганов по лекции на д-р Олег Торсунов
Анонимен коментира:
ШоколадШоколад15.02.2021
Защо да не ядем шоколад? Шоколадът е с горчив вкус, опитайте го без захар, без млякото. Тогава ще почуствате неговия истинки вкус. Какаото в шоколада се смесва със захар и мляко, за да се заблуди човек, че шоколада има само сладък вкус. Шоколада има горчив и сладък вкус, два несъвместими вкуса. Всеки се храни с това, което му е близко до природата, ако в човек преобладава горчивия вкус в живота, той тогава ще яде шоколад сутрин. Но шоколад не трябва да ядем. Защо да не ядем шоколад? Можем да поддържаме отрицателните черти на характера, можем да поддържаме положителните черти на характера. Тези, които консумират шоколад поддържат отрицателните си черти на характера. Особено сутрин. А тези, които се хранят с правилната сладка храна сутрин поддържат и увеличават положителните си черти на характера. Каквото поддържаме, това се проявява в живота. Представете си една „шоколадова“ жена, сега си представете една „прасковова“ жена или една „млечна“ жена. „Праскововата“ жена е слънчева, радостна, „млечната“ жена е мека, спокойна, а „шоколадовата“ жена е ленива, има тъга, печал. Шоколада е разочарование, дава енергия на разочарованието. Вие протестирате на себе си, ако обичате да ядете сутрин шоколад, вие сте точно разочарован от живота си човек, ако сте и жена, тогава няма да работят хормоналните функции, тоест ще работят лошо, няма да сте красива, шоколадът не дава красота. Шоколадът води до разрушение в живота ви. Сутрин храната се препоръчва да е със сладък вкус, да се храним със сметана, мед, захар (кафява), плодове, поправки със сладък вкус (женско биле, копър, кардамон, шафран, анасон, кимион). Автор: Янко Драганов по лекции на д-р Олег Торсунов