Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Интересно ястие се получи, може би като се добавят гъби, ще се получи още по характерен вкус.
Анонимен коментира:
Много добре е описана рецептата, комбинацията от продукти е подходяща, може всеки да си добави по вкус каквото предпочита.
Анонимен коментира:
Спазих последователността на рецептата и се получи отличен резултат. Добавих малко количество земна ябълка с картофите и към подправките едно стръгче дивисил и се получи още по впечатляващ аромат и вкус. Резултата е мнохо хранително и питателно ястие. Успех на всеки, който реши да пробва да я сготви!
Анонимен коментира:
Чудесен резултат се получи, бях скиптичен в началото, но спазих цялата рецепта и съм доволен от резултата.
Анонимен коментира:
Много лесна и приятна комбинация. Оцених я най-високо, заради балансирания вкус, лесна за подготовка и приготвене, хранителна, диетична и не оставя тежест в стомаха. Много хора намират елдата за безвуксна, но тук ще се влюбят във вкуса й! Добре е описана рецептата и съм сигурен, че ще се получи дори и при начинаещ готвач. Успех на всеки, който реши да я сготви!
Анонимен коментира:
Вместо лапад сложих щир, и се получи превъзходин вкус, пробвайте, няма да съжалявате!
Анонимен коментира:
Чудесно ястие се получи, сложих лютеница вместо доматено пюре, и не сложих телешки бульон, защото си взех истинска кайма, другите съставки и рецептата я изпълних и съм много доволен от крайния резултат. Леко, вкусно и хрантиелно ястие. Не се двоумете да си приготвите тази рецепта!
Анонимен коментира:
Изпълних рецептата както беше описана, обаче имаше нещо, което ми липсваше във вкуса и за това сложих 220 мл. доматен сок и малко повече подправки и се получи вкусно ястие. Все пак интересен вкус се получи, успех на тези, които биха пробвали рецептата.
Анонимен коментира:
Спазих точно пропорциите и се получи вкусно ястие, но за любителите на по богатите аромати, мога да препоръчам да сложат дивисил и розмарин към края на печенето, бамята също добре се съчетава..
Анонимен коментира:
Благодаря за вкусната рецепта, спазих пропорциите и се получи много вкусно! Добавих млечен сос с копър и чесън и съвсем се допълниха вкусовете. Другите допълнения към рецептата звучат интригуващо, трябва да се пробват.
Анонимен коментира:
Много вкусно става и с лютеница.
Анонимен коментира:
Наситина много вкусно се получи, спазих пропорциите и описанието. Благодаря за рецептата!
Анонимен коментира:
Към ястието добавям сушени кайсии и много добре допълват крайната резултат, а също така експериментирах и с кашкавал който може да се добави при сервирането, превъзходна комбинаиция се получава!
Анонимен коментира:
Много вкусна се получи, за разлика от класическата пица, блата тук остава мек за дълго време, дори и студен е всукна пицата, не се натоварва организма след хранене.
Анонимен коментира:
Поздравления за рецептата, бях скиптичен, но спазих последователността и се получи сладно, но вкусно ястие! Успех на смелите и да им е вкусно!
Анонимен коментира:
Ям ги и като хляб, хем ме нахранват, хем не ми е тежко после.
Анонимен коментира:
Много вкусна супа се получи. Даже не съм запържвал нищо, а ги сложиш зеленчуците във водата по реда изброен в рецептата и като се сготвиха добавих мазнина. Чудно стана. :)
Анонимен коментира:
Чудесно се получи, благодаря за рецептата! Може би с малко чесън ще се получат още по добре нещата, ще гледам следващия път да порбвам да го сложа в плънката!