Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф

Моите коментари

Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Много интересна рецепта! Иска ми се да опитам такава супа! Поздрави за рецептата!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Иви! И в къщи е любим сладкиш!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Много интересна рецепта! Иска ми се да опитам! :)
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Здравейте! Посочила съм размера в рецептата, 20 см!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Сърдечно благодаря, Иви!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Йорданка!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Роси! И аз съм любител на комбинацията мента-шоколад, имам една рецепта за такъв сладкиш, по-късно ще я напиша! :)
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Габриела! :) Радвам се, че Ви е харесала! Правя я и с пушена сьомга на мястото на шунката и филаделфия вместо пармезан. Получава се много вкусно :)!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Йорданка! Съгласна съм, че магрето често си е напълно достатъчно за да се сготви без добавена мазнина! Моето макар да беше домашно нямаше много такава, затова се наложи да капна малко зехтин. :)
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Чудесна рецепта!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Много добра рецепта!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Благодаря, Криси!
Ivana Krasteva-Pieroni коментира:
Обожавам камамбер! Ще опитам рецептата!