Моите коментари

Аз наистина имам проблеми със зрението( 6 операции са зад гърба ми!) и морковите доста честичко присъстват в храната ми. Не чакам 10 дни да престоят в хладилника, както е описано в рецептата - директно си ги хапвам!
Оваляни с брашно или галета, или пък комбинация, винаги съм харесвала тиквичките приготвени по този начин!
Поправете се, моля! :D Заглавието ли,.... рецептурата ли?!..... :D " пилешко месо - 800 г от бут" или пилешко филе, защото определено има разлика?! ... В случая аз използвах филе - получи се сочна и вкусна пържола!
И аз знам, че орехчетата се белят!?....
Почти като сос Тартар!
Супер са кюфтенцата! В комбинация със сос Тартар са голяма вкусотия.
Ето, махнах чесновия сос и чесъна! Няма проблем никакъв!
Когато телешкото бонфиле се обезципи, изтъни и начука внимателно, няма опасност да остане сурово. На снимката, която съм прибавила, по мой вкус съм добавила чеснов сос и скилидки чесън - това е извън класическата рецепта! :)
Това са "жълъдчетата" от едно време! Невероятна вкусотия!!!
Ароматна и хубава напитка, с по-малко захар и пряка консумация!
Баницата със спанак е класика в жанра! Две мнения няма!
Само, като чета рецептата, усещам, че ще е хубав сладкиша! Отива в папка "любими"!
В случая аз я сготвих с фета, но всеки може да я хапне с каквото сирене предпочита.
Виж ти! Попадам на статия с МОЯ СНИМКА от рецептата ми за пълненото печено агне за Великден в сайта!!! Защо не споменавате автор, моля?! Иначе нямам против. :) Статията е много добре написана! Баба и майка ми ме учеха навремето, че агне се соли умерено и задължително от вътрешната страна! И в плънката се слага мааалко повечко сол за да се осоли по-добре отвътре! Била съм 10 годишна, когато съм правила самичка пълнено печено агне!!!............ :D :D :D
Страхотни са! ... Заедно със студена биричка... :D
Получи се много приятно смути. Фурми не сложих, защото банана който ползвах беше презрял и се получи достатъчно сладичко.
Класика. И традиция българска!
Пекох крутоните на 150 градуса на вентилатор. Станаха перфектни!