Аз наистина имам проблеми със зрението( 6 операции са зад гърба ми!) и морковите доста честичко присъстват в храната ми. Не чакам 10 дни да престоят в хладилника, както е описано в рецептата - директно си ги хапвам!
Поправете се, моля! :D Заглавието ли,.... рецептурата ли?!..... :D " пилешко месо - 800 г от бут" или пилешко филе, защото определено има разлика?! ...
В случая аз използвах филе - получи се сочна и вкусна пържола!
Когато телешкото бонфиле се обезципи, изтъни и начука внимателно, няма опасност да остане сурово. На снимката, която съм прибавила, по мой вкус съм добавила чеснов сос и скилидки чесън - това е извън класическата рецепта! :)
Виж ти! Попадам на статия с МОЯ СНИМКА от рецептата ми за пълненото печено агне за Великден в сайта!!! Защо не споменавате автор, моля?! Иначе нямам против. :)
Статията е много добре написана!
Баба и майка ми ме учеха навремето, че агне се соли умерено и задължително от вътрешната страна! И в плънката се слага мааалко повечко сол за да се осоли по-добре отвътре! Била съм 10 годишна, когато съм правила самичка пълнено печено агне!!!............ :D :D :D
Моите коментари