Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
драга Ваня!!! тук джоланите първо се варят в тъмна бира и после се запичат с резки по кожата и без картофи!!!картофите са или сотирани или на пюре запомни това!!!
Анонимен коментира:
драга Мария! тази рецепта е пълен буламач!в класическата рецепта няма ябълки нито кимион дори и хвойна!!! лук,бекон,чесън,лъжица захар или на вкус и КИМ НЕ КИМИОН!!!
Анонимен коментира:
ехоооооо в тази супа основни са ГЪБИТЕ!!! не както сте писали,че се слагат понякога! оправете си рецептата!!!
Анонимен коментира:
ами моята тава е 34/24 см проблем ли е????? и какво е това шоколадов соус???очаквам да ми пишите
Анонимен коментира:
моля автора да посочи от къде да си купя 1 лист маруля!!!
Анонимен коментира:
скъпа как се казваше забравих извинявам се!!! защо мазно месо????????? майсторлъка е да направиш от сухо месо като бут например крехко и со4но!!!!! аз така и правя благодаря!
Анонимен коментира:
добра рецепта! ако си Вили учителката от Бургас пиши ми.знаем се от сайт за карти D;}
Анонимен коментира:
ХМ!!!досега правих жалки опити за гъбен сос! този го спретнах преди 1/2 час стана трепач!!! тенкю за готиния сос!!!
Анонимен коментира:
къкъв блендер бе къпинов?????? само с реъце се меси кайма!!! другото си е химия!
Анонимен коментира:
айряна е за мастиката!!!! d} d} d}