Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве!
Аман от "разбирачи" :))
Здравейте. Не е задължително да се покрива съда.
Не съм правила в гювеч, но предполагам, че няма проблем, дори може би ще е по- добре.
Успех!
Ако ги приготвите така, ще се радвам да споделите резултата.
Привет! За бялата смес пише яйцата да се добавят едно по едно, но в продуктите пише, че яйцето е само едно (за сместа с рикотата). Да не би да има някаква грешка? Благодаря.
Моите коментари