Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Прав/а сте,че е въпрос на вкус, но италианците си слагат пармезан на ризото с морски дарове доста често. Аз също го правя и мисля, че много си отива.
Yordanka Kovacheva коментира:
Соковете може да си приготвите в домашни условия от пресни плодове или да ги закупите готови от магазина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Салатата със сигурност е много вкусна, но бихте ли уточнили кое по- точно я прави испанска? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Ако искате да омекне хлебчето, го завийте, ако пък ви хареса да има твърда коричка,тогава го оставете да изстине върху решетка. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Маята е прясна-15 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Радвам се, че са ви харесали кюфтенцата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Брашното е 40-45 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви! Радвам се, че супичката ви е харесала :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве! Аман от "разбирачи" :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, пише го, сега и аз си прегледах рецептата и всичко е наред :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! В описанието пише да се добави виното, но такова няма в продуктите. Какво е виното и колко е? Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Не е задължително да се покрива съда. Не съм правила в гювеч, но предполагам, че няма проблем, дори може би ще е по- добре. Успех! Ако ги приготвите така, ще се радвам да споделите резултата.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Каква по- точно е бялата риба? Има много видове. И какъв грамаж горе долу са рибите? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
В описанието на рецептата е спомената шунка, освен салама. Какво е количеството и? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Лукът може да се включва в кето диетата стига да не е на големи порции. Колкото до олиото, сложете зехтин или кокосово масло.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! За бялата смес пише яйцата да се добавят едно по едно, но в продуктите пише, че яйцето е само едно (за сместа с рикотата). Да не би да има някаква грешка? Благодаря.