Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
По никакъв начин не е даден отговор на въпроса каква е разликата между скариди и лангустини.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Как направихте крема и блата не стана ли рядък с тази 1 ч.ч. вода?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пържолите от какво месо са?
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз благодаря за отзива и много се радвам, че хлябът се получил добре :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Искам да добавя нещо към описанието на рецептата: След като приготвите сместа ще е с рядка консистенция, но не слагайте повече брашно. Оставете я в хладилник за около 30 минути и се сгъстява. Чак тогава започнете да печете палачинките.
Yordanka Kovacheva коментира:
В майонезата няма чесън и зехтин.
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусен ориз, но не е ризото.
Yordanka Kovacheva коментира:
В смисъл? Абсолютно всички снимки са реални :)) Какво нереално виждате?
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз Ви благодаря за отзива и се радвам, че Ви е било вкусно :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна рецепта! Много добре описана и с перфектен резултат! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Аз съм автора на рецептата и ви уверявам, че това на снимката не е яйце макар наистина да прилича :) Просто сирената като се запекат и почервеняват, а на гъбката на заглавната снимка се е получило точно в центъра и затова така се вижда. Разгледайте другите снимки към рецептата и ще видите, че на другите гъби зачервено то е отстрани и там си личи ,че са си сирена. Всъщност и с яйчице би се получило супер, но в случая няма такова.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много Ви благодаря за отзива и се радвам, че рецептата ви е харесала :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Количествата са много за едно нанасяне, направих наполовина и пак ми остана повечето. Заради зехтина, няма измиване. Трябва да се ползва след това измиващ гел или мек сапун, който да отстрани мазното и полепналата по него сода.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Може ли да обясните малко по-ясно как режете блата на "6 парчета и после ги навивате". Надлъжно ли, напречно ли...Къде и как после да ги наредим рулата след като ги навием? Да се предполага, че е в кръгла форма, но плътно ли, как..?
Yordanka Kovacheva коментира:
Кое е "чийз" на този десерт?Лесен и вкусен - със сигурност е, но не е чийзкейк.