Моите коментари

Аз използвах толкова и както виждате на снимката, рецептата се е получила! Преди да коментирайте, изпробвайте! И си сложете име и снимка, та да знам кой ме "критикува"!
Абе, много разбирачи се извъдихте тук! Що не си напишете името и не си покажете лицето, да ви видим кой сте, коя сте? Или е по-лесно да седите анонимни и да плюете труда на хората! Хайде, скрийте се някъде и първо сгответе нещо и тогава коментирайте чуждите рецепти! Аман от "разбирачи"!
Много благодаря за доверието! Радвам се, че са Ви харесали! Наистина се топят в устата.
Благодаря ви за коментара! Радвам се, че са Ви се получи.
Запичат се колкото да се разтопи кашкавала!
А къде в рецептата видяхте такъв?! Или просто си пишете коментари за спорта?
Вие можете ли да четете? В продуктите за крема пише 2 яйца!
Не знам защо не се е получило при вас. Ако сте спазвали точно рецептата, няма как да не се получи. Може да напишете точно какво не се е получило, не просто да пишете голи коментари!
Рецептата е точно такава, каквато я виждате. При мен се получиха страхотни. Какво точно не се е получило?
Да, точно това е рецептата. Опитайте ги. Ще ви харесат
Целта на шотландското яйце е да е с течен център, тоест яйцето да е рохко, когато се разреже.
Благодаря за отговора. Хубаво е да се уточняват тези неща.
А крема сиренето къде влиза? Всяка една рецепта трябва да има посочени количества на продуктите!
А креа сиренето къде влиза? Всяка една рецепта трябва да има посочени количества на продуктите!
Какъв е грамажа на тези пакетчета? Трябва да има грамажи!
Госпожо, изтрийте си коментара, че е смешен! Нямало спагети Болонезе! Дрън-дрън, та пляс!
Всяка домакиня има своя рецепта за направата на курабийки. Тази, която посочвате вие е интересна и ще я опитам. Благодаря за коментара ви.
Вкъщи много се харесаха. Тази рецепта я знам от баба ми и винаги се получава. При мен орехите не изпадаха, защото самото тесто е мазно заради маста и те залепват, както и захарта. Щом обичате повече сладко, следващият път добавете още захар. И за да не ви изпадат орехите, можете да намажете курабийките с жълтък, преди поръсване. Благодаря за коментара и успех!