Моите коментари

Тъкмо се чудих какво да правя една тиква. Искаше ми се да е нещо различно от тиквник, Ще пробвам тази рецепта! Хубав ден
Дани, ти си за Мастър Шеф, момиче!
Благодаря ти, Дани! Прегръдки и на теб!
Дани, рецептата ти е страхотна.. напомня ми на мамините масленки... С мас, сладките стават божествено вкусни, койтго не е опитал, не знае колко са вкусни! Пробвах да направя масленки и с масло, не след като изтинаха се втвърдиха, а с маста остават мекички и се топят в устата. Може ли да заменя дулсе-делечето с домашно сладко. Този продукт е непознат за мен и не се срамувам да го кажа, но вярвам, че е вкусно с него, не коментирам, защото не съм опитала! Но тази рецепта ще я пробвам. Мама ще идва и ще я помоля да ми донесе мас! Весели празници, Дани! Продължавай да твориш вкусотии, много си добра!
Много хубава рецепта. Аз ползвам кубче мая, вместо суха и преди да сложа плънката, първо оставям тестото да втасва поне два часа.
Ти си най-добрата, Дани! Соса ти е убийствен!
Не може да се оправи
Извини ме! Не съм погледнала до края :)
Мария, здравей! Не го приемай като заяждане, но къде в рецептата са описани продуктите за плънката?
Егати кратката рецепта- два реда! И какво е това шарлан?
Много интересна статия, благодаря
С най-голямо удоволствие. Щом рецептата е твоя, не се съмнявам, че ще се получи, както при други твои рецепти, които съм опитвала! Рецептите ти наистина си заслужават!
Имам нужните продукти и мисля да си го приготвя. Страхотна рецепта
И в гръцката кухня има подобно име, но при тях е пастичо или май беше обратното :) не съм много сигурна
Не сложих грепфурт обаче, защото не обичам
Салатата стана много вкуусна. Аз обаче я разнообразих и освен всички изброени в рецептата съставки добавих чушка, сирене, кашкавал, маслини, песто, чери доматки и репички. За дресинг използвах зехтин, лимонов сок, кориандър, сол и черен пипер. Благодаря за страхотната салата
Пропуснала съм да добавя, че ако тестото ви се рони и не иска да се съедини, можете да използвате вода, както направих аз. Все едно месите хляб- добавяте по малко и така сстава меко и гладко. Извинявам се