Моите коментари

Съжалявам, исках да гласувам с 5, но без да искам натиснах 4. Статията е много интересна. Научих нещо ново
Изглежда много добре, Марианка!
Тези бузи изглеждат страхотно! Дори аз, която не обичам такъв вид месо започнах да се облизвам... Браво, Дани! Поредната превъзходна и добре описана рецепта!
Дани, това мессо изглежда адски сочно и вкусно! Направо да му потекат лигите на човек като го гледа!
Човек винаги научава нови неща, докато е жив! Има толкова прекрасни места в нашата родина, всяко от които си има свои автентични рецепти и вкусове! Хубаво е, когато се показват, че да може и ние да си ги приготвим!
Интересна рецепта! Не съм чувала до сега за царевица в шарена сол, но сигурно е хубава на вкус, трябва да пробвам, за да разбера :)
Аз също обичам крема да е гъст!
Дани,този крем изглежда невероятно. Направо ми потекоха лигите! Непременно ще си го направя!
Много вкусно изглежда! Непременно ще го приготвя скоро
Изглежда невероятно тази торта
Както винаги перфектно изпълнение! Много харесвам всичките ти рецепти, Дани!
На това му се казва ИСПАНСКА рецепта! Браво, Дани
Не съм казала, че си си я измислила, не се опитвам ни най-малко да се заяждам, просто изказвам мнение
Така като гледам няма нищо бразилско в тази рецепта, само името. И със сок от лайм и оцет, няма ли да стане прекалено кисела?
Ние ги ръсвахме със сладък червен пипер, защото бяха за детско меню. За основното меню си имаше други картофи, нарязани на шайби и печене с половин глава чесън от двете страни на тавата- или така наречените картофи а ла побле
Аз просто казах как съм ги правила. Не са трудни. Много са лесни. Понеже имахме тематични испански вечери и правихме много неща. Хората оставаха доволни, а за нас това е важното! Иначе картофките Ви изглеждат много добре
Аз съм ги правила в хотела, където работех миналото лято. Там ги ссваряваме, режем на купчета, пържим във фритюрника и накрая при издаване се ръсят с червен пипер. Туристите умираха за тях