Илиянка, здравей! Рецептата ти е хубава, но предполагам, че знаеш точно колко брашно си сложила? За един начинаещ кулинар ще е малко трудно да прецени. Иначе мисля да приготвя тази рецепта за това питам колко горе-долу е брашното? Благодаря, поздрави
Най-вкусни са, докато са още топли от фурната. Иначе пак са вкусни, но като изтинат стават малко по-твърди. Ако искаш да останат по-меки сложи повече масло като ги печеш или пък ги напръскай с вода и ги покрий с кърпа, аз така направих с тези, които правих с обикновено брашно. Тези специално съм ги правила на работното място и на следващия ден бяха леко по-твърди, но пак са много вкусни. Препоръчвам да ги хапвате обаче докато са топли- тогава са най-вкусни
В рецептата пише, че месото ссе запечатва леко на тиган, а след това не се споменава какво става с него по-нататък. Слагате гъбите и навивате на руло. Ясно е, че месото се слага в тестото, проссто не сте го упоменали в рецептата. Поздрави
Моите коментари