Тези бузи изглеждат страхотно! Дори аз, която не обичам такъв вид месо започнах да се облизвам... Браво, Дани! Поредната превъзходна и добре описана рецепта!
Човек винаги научава нови неща, докато е жив! Има толкова прекрасни места в нашата родина, всяко от които си има свои автентични рецепти и вкусове! Хубаво е, когато се показват, че да може и ние да си ги приготвим!
Ние ги ръсвахме със сладък червен пипер, защото бяха за детско меню. За основното меню си имаше други картофи, нарязани на шайби и печене с половин глава чесън от двете страни на тавата- или така наречените картофи а ла побле
Аз просто казах как съм ги правила. Не са трудни. Много са лесни. Понеже имахме тематични испански вечери и правихме много неща. Хората оставаха доволни, а за нас това е важното! Иначе картофките Ви изглеждат много добре
Аз съм ги правила в хотела, където работех миналото лято. Там ги ссваряваме, режем на купчета, пържим във фритюрника и накрая при издаване се ръсят с червен пипер. Туристите умираха за тях
Моите коментари