Моите коментари

Направих ги, но за съжаление не мога да добавя снимка. Използвах освен бадемово брашно и соево. За подсладител използвах стевия. Не сложих шоколадови капки, защото нямах. Като цяло, станаха вкусни. Благодаря за рецептата
Имала съм предвид по-голямо количество сяра издържат по-дълго, но съм се объркала в бързината
Не критикувам, а казвам истината. Дори фактът, че е с белтъци, не го прави суфле! И никъде не съм казала, че не е вкусно! Имам право на мнение и го изказах.
Рецептите Ви са много неточни! Би трябвало да обясните подробно всеки зеленчук как се реже- дали на кубчета, шайби и т.н,
Изглежда много вкусно. Ще го пробвам задължително. Поздравления за хубавата рецепта и снимки!
Къде са киселите краставички? Няколко пъти са ми я приготвяли с кисели краставички майстор готвачи
Извинявам се, видях в последствие температурата на печене
На каква температура се пече кекса? За мен е ясно, но има хора, които не се правили и за това е хубаво да се напише температурата. Иначе изглежда много добре. Поздрави
Забравила съм да спомена, че тестото се оставя да втаса за 1 час, преди да се изпържат мекиците
Това е всичко друго, но не и суфле. Запеканка е. Суфлето се пече в специални купички или чашки, а може и в малки бурканчета.
Това пилешко филе- 1 бр, колко грама е? Защото е важно да се знае грамажа на месото! Благодаря
Благодаря! И са много вкусни!
Бишкотите са 200 грама, изяла съм г-то
Това не е суфле, а запеканка. Суфлето се пече в специални купички за суфлета. Изглежда вкусно, но няма нищо общо със суфле.
Тиквичките не трябва ли първо да се отцедят от водата?
Забравила съм да спомена, че освен всички съставки, към сместа се добавя и ванилията. за което се извинявам