Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
По добре е докато блата е горещ да се залее с киселите млека!
Анонимен коментира:
Става разкошна на парти грила, срязана през средата като парчетата се поставят първо откъм коста ,като се зачервят се обръщат да се запекат откъм кожата.
Анонимен коментира:
Още в началото при печенето и разбъркването на картофите ще стане всичко на пюре.
Анонимен коментира:
По същия начин става и на парти грила.
Анонимен коментира:
Сладкиша стана страхотен.Само малко увеличих захарта и меда.отидоха ми 2 пакета и половина от бисквитите с посочения грамаж.
Анонимен коментира:
Какви са размерите на тавата ви?
Анонимен коментира:
100мл олио в тестото ли се слагат или само за намазване?
Анонимен коментира:
И използвайте бульона от пилето.
Анонимен коментира:
С цяла кофичка мляко ще стане много кисело.Пробвайте с 3-4 лъжици.
Анонимен коментира:
По добре е да се запържи леко месото и варенето да е 3-4 часа.да не хвърляте после буркани.
Анонимен коментира:
В сладкиша няма ли мазнина?
Анонимен коментира:
Колко са яйцата в тестото?
Анонимен коментира:
А прясното млякою?
Анонимен коментира:
Приготвени по този начин тиквичките суровеят.
Анонимен коментира:
Не е ли малко захарта?
Анонимен коментира:
По сочна ще стане тортата ако се сиропират малко блатовете.
Анонимен коментира:
Рецептата не е довършена.
Анонимен коментира:
Нещо не е наред тази рецепта.Захарта като количество е много спрямо другите продукти.Сладкиша стана отровно сладък и сбит.Все се каня да не правя рецепта от разни сайтове , но уви.