Изобщо не мога да разбера що за хора пишат подобни коментари.
1-во. рецептата е публикувана доброволно, като идея за приготвяне на нещо различно. И жащо си мислите, че някой ви е длъжен, за каквото и да било и държите сметка относно начина на описване на продуктите и мерките им. Вие сте абсурдно нагли и злобни. На ваше място щях да се притесня за душевното си равновесие!!!
2-ро. Що за простотия е това с мАфините. Мъфин е (вече) българска дума и няма никакво значение как се подчертавам ПРОИЗНАСЯ в "Щатите". Люси по твоята логика ние живем в Балгериа, тъй като така се произнася в щатите?!? Права ли съм.
Сладкишът е изключително вкусен и много интересен, но в описанието на рецептата има допъсната грешка, което кара потребителите да гадаят, колко точно захар и къде се слага.. Първо се разбива маслото със захарта на пух, а после добавяме половината от захарта...:))))
Защо използвате вей цзин???? Не знаете ли какво представлява той? Разгледайте линка по-долу. Ако не обичате да кликате на случайни линкове просто напишете в "гугъл" мононатриев глутамат...
П.П.
не мога да "шерна" линк, тъй като съдържа символи на латиница..
Ресептата ми изглежда страхотно като изключим "вълшебната подправка"... Със сигурност ще я пробвам възможно най-скоро! :)
Моите коментари