Моите коментари

Албена Асенова коментира:
О,невроятна.При първа възможност ще се опитам да я приготвя. Перфектно описана от перфектен готвач!
Албена Асенова коментира:
Обичам сладкиши с рикота,а този е повече от перфектен!
Албена Асенова коментира:
Изкушаващо,как да изтрая на диета!
Албена Асенова коментира:
Любима,обожавам я!
Албена Асенова коментира:
Забравила съм да напиша карфиол,който е една глава приблизително около 1 кг.
Албена Асенова коментира:
Невероятен е! Направо усещам аромата!
Албена Асенова коментира:
Пръстите да си оближеш!Чудесия!
Албена Асенова коментира:
За прясно мляко става дума,нали?
Албена Асенова коментира:
Обожавам този сос и го слагамм почти на всичко,даже намазан и на филийка!
Албена Асенова коментира:
Майсторът си е майстор.Твоите печива са кулинарни шедьоври!
Албена Асенова коментира:
Чудесен,превъзходен гулаш!
Албена Асенова коментира:
Ах,че хубаво ухае! Огладнях.
Албена Асенова коментира:
Само не ми е ясно количеството на нара и със семките ли се пюрира?
Албена Асенова коментира:
франзела 1 бр. яйца - 1 бр. крема сирене - 100 г кашкавал - 100 г Това са продуктите.Голяма каша съм сътворила от една най-елементарна рецепта.
Албена Асенова коментира:
Леле..извинявам се, грешка.Понеже изтрих без да искам рецептата и я писах на ново Не я проверих съм написала два пъти крема сирене и яйца.Аз тотално съм я объркала.Ще пиша на администратора.
Албена Асенова коментира:
Любимо пролетно ястие.Непременно ще си я приготвя.
Албена Асенова коментира:
Много апетитни и примамливи!