Да,и аз предпочитам, ,Рикотата",че е с по-гладка структура,но има и хубава българска извара.Аз попаднах на една насипна,обезсолена,коята много ми хареса.Сладкишът ти се е получил много добре, със снимките не виждам проблем,много са си добри.Радвам се ,че рецептата ти е допаднала.
Благодаря!Но мога да кажа,че аз има доста да уча от теб и да имам смелостта да приготвям наистина сериозни рецепти,като тия излезли от твоята кухня!При теб нещата са направо висш пилотаж! :-)
Ще уточня!Написала съм ,че гарнитурата е по избор.Грахът не е към рецептата,нито магданозът.Грахът е отделно сварен и след което го сложих от едната страна в тавичката при соса.Не мислех да правя повече снимки,но после реших да задуша и картофи за гарнитура.А магданоза е по-скоро като декорация,за да подсилят цветовет и контрастите в снимките.
Моите коментари