Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Може ли снимка на цялата торта?
Албена Асенова коментира:
За пръв път приготвям спагети без кашкавал.Пак си станаха много вкусни,с едно допълнение-в консервираните домати които използвах имаше и морков.
Албена Асенова коментира:
Повече от перфектна!
Албена Асенова коментира:
Брашното излезе около две чаени чаши.Не разбрах само кога и къде се прибавят сладкото и орехите.За това ги сложих при сместа с канелата.
Албена Асенова коментира:
40 минути не са ли много,аз за това време приготвям месо?
Албена Асенова коментира:
Макар и да няма кой знае какъв външен вид ,питката стана много сполучлива.Вече няма и помен от нея. :-)
Албена Асенова коментира:
Сладка вкусотийка!Отлична рецепта както винаги!
Албена Асенова коментира:
Уникална вкусотия! Това е традиционна баница за Средната част на Северна България,Приготвя се по традиция за Сирни Заговезни.Рецептата е на вид елементарна,но като изпълнение е доста трудоемко и отнема доста време.Но трудът си заслужава.По традиция от моята баба аз я приготвям със свинска мас.Но за да съм честна трябва да кажа,,приготвяме"Един точи корите,а другият ги попарва,за да става по-бързо.
Албена Асенова коментира:
За целувките можеш да намалиш градусите на 150.И за да не те разочаровам пак,бих искала да те предупредя,че сладките са много крехки и целувката много лесно се отделя от бисквитката. :-)
Албена Асенова коментира:
Пекат се на 170 градуса.Но един съвет след втория ми опит.Първо се пекат бисквитките за кратко,вадят се и като поизстинат върху тях се шприцоват целувките и се връщат във фурната за да се изпекат и целувките.Рецептата е от старите тефтери на моята майка и бяха написани само грамажите,така,че инпровизирах.Иначе са много хубави и могат да се слепят и с друг крем.
Албена Асенова коментира:
Сега като не сезона на тези плодове,дали могат да се използват замразени?
Албена Асенова коментира:
Искам да попитам тахан халвата кутия от колко грама се използва,защото има различен грамаж?
Албена Асенова коментира:
Само не разбрах в кой момент се прибавят чушките и царевицата.
Албена Асенова коментира:
Сготвих ястието точно по рецепта,но лимона мисля,че няма място тук.Придаде излишно кисел вкус на гозбата.
Албена Асенова коментира:
Благодаря!Тортата наистина е много хубава,лека и фина,поне за моя вкус,въпреки,че има още какво да се желае от към изпълнение.Кремът не ми се получи с тоя шоколад и не стана съвсем гладък.Това ме ядоса и за това не е залях с ганаш.По тая причина и не се постарах с украсата,а използвах шоколадови бисквити.
Албена Асенова коментира:
Много са вкусни,но солта я пропуснах.Сиренето е достатъчно солено,поне за мен.
Албена Асенова коментира:
Рецептата е много хубава,чудесна разядка!Само тази канела нещо не ми беше по вкуса.