В случая не виждам от какво си недоволна.Това си е обикновен царевичен хляб и за мен ти се е получил чудесен.Аз много често готвя на око,изключвам сладкиши и торти,но при месенето водата и брашното са винаги на око.Аз не съм перфекционист и много често импровизирам.Не се смятам и за голям готвач. Този хляб го правеше моята баба и не го е правила с точни мерки.Разликата е,че моят е посипан с едро смляно царевично брашно.Снимките които правя,почти всички са обработвани допълнително с различни филтри,защото фотографията ми е друго,още по-голямо хоби.Хлябът ти,пак повтарям е чудесен,може би и по-хубав и от моя,като структура.Вече на вкус,ако не ти харесва това е друг въпрос.
Основната рецепта е с червен лук.Аз използвах праз,защото много го обичам.Пробвай с червен може би наистина ще е подобре.Но рецептата наистина е много сполучлива.
Моите коментари