gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Самардала - готвите ли с нея и какво?

Самардала - готвите ли с нея и какво?

  • 28.06.22 09:42#1Зорница Христова МиховаЗорница Христова МиховаГотвачРегистрация: 06.01.17Град: БургасОтговори: 9Самардала - готвите ли с нея и какво?bКакво ви е мнението за самардалата? Използвате я като шарена сол или по-друг начин? Какво приготвяте с шарена сол.

    Често използвана подправка ли е във вашата кухня?/b
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.07.22 03:14#2Теодора МещероваТеодора МещероваМастър ШефРегистрация: 27.12.17Град: ВарнаОтговори: 75от: Самардала - готвите ли с нея и какво?Много хубава подправка. Напоследък доста я използвам и с нея всичко става по-вкусно. Кифлички, паста, картофи, соленки - всичко, подправено с нея е много вкусноОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest