Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Кои продукти на Tupperware използвате? Мнения

Кои продукти на Tupperware използвате? Мнения

  • 25.10.22 06:28#1Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаНовакРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231Кои продукти на Tupperware използвате? МненияИзползвате ли продукти на Tupperware и конкретно какви? Дайте своето мнение, препоръки, моля.
    Малко инфо:
    "През 1920 г. Ърл Тапер е собственик на малко бизнес предприятие, но се разорява по време на Голямата депресия. След това започва работа в химическия завод на концерна DuPont, където научава как се произвежда пластмаса. По време на различни експерименти с пластмасови изделия и отпадъчен материал от тях, той изобретява технология от която произвежда пластмасови съдове. Тези чинии, чаши и различни видове кутии не се чупят, не пропускат влага, лесно се чистят и най-вече са безвредни.
    Предприемачът нарича своите продукти Таперуер и през 1938 г. основава компанията си Tupperware Plastic. Малко след това неговата продукция залива цяла Америка. По време на Втората световна война Тапер получава големи правителствени поръчки не само за пластмасови съдове, но и за газови маски от пластмаса. Но истинският разцвет на фирмата настъпва след края на войната, когато през 1948 г. в компанията започва работа Брауни Уайс. Тя предлага съдовете да се продават директно на американските семейства по време на специални презентации и пикници, на които всеки желаещ можел да се увери в качеството на пластмасовите изделия.
    Tочно както със своите първи съдове г-н Ърл Тапер е извършил революция в съхранението на хранителни продукти, то и след 70 г., корпорация Таперуер, създавайки иновативни продукти и изненадващи решения за кухнята и дома, продължава да бъде най-добра в своя бранш. Продуктите на Tupperware се отличават с иновативен дизайн, получил огромно признание в световен мащаб. Компанията регулярно печели престижни награди като награда Industrial Design Excellence, награда Reddot, награда IF Sеал, награда Good Design.
    Съдовете на Таперуер са произведени с изключително внимание и прецизност и са подложени на строг контрол за качество. Гаранцията за качество на Таперуер покрива всички продукти, които покажат дефект на материала. Гаранцията е 30 г.
    България се присъединява с представителство през 1998 г., а през 2011 г. официално стъпва на родния пазар като Таперуер България.
    Продуктите на Tupperware са изработени от първата по рода си високотехнологична пластмаса. Благодарение на своята издръжливост, те се превръщат в нарицателно за нечупливи пластмасови продукти, в които се херметизира храна. Заради своята иновативност и практичност емблематичните съдове Tupperware са класирани на пето място от сп. Форчън в категорията „Продукти на 20 век” и днес те се ползват от домакинства в над 105 страни.
    Tuppеrware предлага разнообразна гама от продукти за приготвяне, съхранение и сервиране на храна. Те могат да се използват в електрически и микровълнови печки."
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest