Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Работа с професионален конвектомат

Работа с професионален конвектомат

  • 22.01.23 10:25#1Николай ВасевНиколай ВасевНовакРегистрация: 22.01.23Град: ПазарджикОтговори: -Работа с професионален конвектоматЗдравейте колеги,
    собственик съм на малко бистро, и все още съм нов в бранша.
    До скоро готвехме с печка (пицарка), но решихме да я заменим с конвектомат.
    ... Конвектоматът който закупихме е механичен и е доста прост, има само три въртящи "копчета"
    (таймер, температура, и количество пара).
    Та, въпросът ми е следният :
    - Може ли някой от вас да сподели опит (какъв тип ястия се готвят по-добре на пара ?, с какво количество?, ... при кои не бива да се използва пара и т. н.)
    Ще бъда благодарен на всеки който ми помогне с полезна информация,
    също така и с линкове към статии за работа с конвектомат !
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest