- 24.02.23 08:25#1Как се изготвя меню за изхранване в хотелМНОГО Е ВАЖНО ДА ИМА НЯКОЛКО ВИДА ПРЕДЛАГАНЕ НА ХРАНА
1 НАЙ- ВАЖНО Е ЗАКУСКАТА
2 МЕЖДИННОТО ХРАНЕНЕ (СНАКС ЗАКУСКА)
3 ОБЯД
4 МЕЖДИНА ЗАКУСКА СНАКС
5 ВЕЧЕРЯ
ОТНОСИТЕЛНО ВАЖНО Е ХРАНЕНИЯТА ДА БЪДАТ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОТЕЛА НО УВИ. КАТЕГОРИЗАЦИЯТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА ТОВА, НО НЕ СЕ СПАЗВА И ПОРАДИ ТОВА ИМА НЕ ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ!
КАК МИСЛИТЕ, КАКВИ СТАНДАРТИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ТОЗИ ТИП ХРАНЕНЕ СЪОТВЕТНО НА БЛОК МАСА, БЮФЕТ ИЛИ НА ЧИНИЯ КАТО ПРИ СЕТ ИЗХРАНВАНЕ.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest