Gotvach.bg»Форум»Ресторанти, Механи, Заведения за хранене»Как се изготвя меню за изхранване в хотел

Как се изготвя меню за изхранване в хотел

  • 24.02.23 08:25#1Георги КамиларовГеорги КамиларовРегистрация: 21.11.17Град: -Отговори: -Как се изготвя меню за изхранване в хотелМНОГО Е ВАЖНО ДА ИМА НЯКОЛКО ВИДА ПРЕДЛАГАНЕ НА ХРАНА
    1 НАЙ- ВАЖНО Е ЗАКУСКАТА
    2 МЕЖДИННОТО ХРАНЕНЕ (СНАКС ЗАКУСКА)
    3 ОБЯД
    4 МЕЖДИНА ЗАКУСКА СНАКС
    5 ВЕЧЕРЯ

    ОТНОСИТЕЛНО ВАЖНО Е ХРАНЕНИЯТА ДА БЪДАТ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОТЕЛА НО УВИ. КАТЕГОРИЗАЦИЯТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА ТОВА, НО НЕ СЕ СПАЗВА И ПОРАДИ ТОВА ИМА НЕ ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ!
    КАК МИСЛИТЕ, КАКВИ СТАНДАРТИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ТОЗИ ТИП ХРАНЕНЕ СЪОТВЕТНО НА БЛОК МАСА, БЮФЕТ ИЛИ НА ЧИНИЯ КАТО ПРИ СЕТ ИЗХРАНВАНЕ.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest