Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»За или против Скир

За или против Скир

  • 10.09.23 07:21#1Зорница Христова МиховаЗорница Христова МиховаИноваторРегистрация: 06.01.17Град: БургасОтговори: 17За или против СкирКажете си мнението за скира - ползвате ли го, какви са му предимствата...може ли
    да е вреден?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.23 07:24#2Зорница Христова МиховаЗорница Христова МиховаИноваторРегистрация: 06.01.17Град: БургасОтговори: 17от: За или против СкирТова цедено кисело мляко и се произвежда в Исландия повече от хиляда години. Сега той набира популярност в САЩ с богатството от пробиотици, ниското ниво на захар и значително съдържание на протеини. Скир – произнася се „skeer“ или понякога с две срички като „ski-er“ – прави интелигентно допълнение към всяка диета, която включва млечни продукти и може да служи като заместител на гръцкото кисело (йогурт) мляко в повечето рецепти. Въпреки че остър, почти кисел вкус може да да свикнете, струва си да опитате за неговите ползи за здравето ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.23 06:12#3Теди ШиковаТеди ШиковаНовакРегистрация: 19.02.22Град: СтамболийскиОтговори: 1от: За или против СкирАз използвам Скир, както за директна консумация така и в направата на сладкиши. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest