Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Силно пикантни подправки използвани в българската кухня

Силно пикантни подправки използвани в българската кухня

  • 14.06.12 05:16#1vladimir Petrovskivladimir PetrovskiНовакРегистрация: 14.06.12Град: СофияОтговори: 9Силно пикантни подправки използвани в българската кухняИмам едно питане относно използвани подправки в българската кухня, които са много лютиви и са от типа на тунизийската хариса.

    Кои са тези подправки и колко лютиви са те?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.01.16 12:16#2Христо ПетровХристо ПетровНовакРегистрация: 07.01.16Град: КукоревоОтговори: 144от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняКуркумата е традиционно наричана индийски шафран, тъй като наситеният й жълто-оранжев цвят е сходен с този на почитания шафран. Тя е използвана като подправка, лековитаОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.16 05:36#3Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняНе съм привърженик на силно пикантните подправкиОтговорОтговор с цитат
  • 31.03.16 11:58#4Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняНе съм по пикантните подправки!ОтговорОтговор с цитат
  • 02.04.16 10:13#5Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухнямисля, че джинджифил и горчица са лютивиОтговорОтговор с цитат
  • 08.04.16 10:02#6PressyPressyЧиракРегистрация: 11.03.16Град: ЛовечОтговори: 118от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняОбожавам ги всичките,от леко Пикантни до силно люги : Чили,къри,червен лютив пипер,чесън на прах ОтговорОтговор с цитат
  • 18.04.16 10:58#7Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняОбожавам пикантните подправки. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest