- 14.06.12 05:16#1Силно пикантни подправки използвани в българската кухняИмам едно питане относно използвани подправки в българската кухня, които са много лютиви и са от типа на тунизийската хариса.
Кои са тези подправки и колко лютиви са те?ОтговорОтговор с цитат - 11.01.16 12:16#2от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняКуркумата е традиционно наричана индийски шафран, тъй като наситеният й жълто-оранжев цвят е сходен с този на почитания шафран. Тя е използвана като подправка, лековитаОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 05:36#3от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняНе съм привърженик на силно пикантните подправкиОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 11:58#4от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняНе съм по пикантните подправки!ОтговорОтговор с цитат
- 02.04.16 10:13#5от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухнямисля, че джинджифил и горчица са лютивиОтговорОтговор с цитат
- 08.04.16 10:02#6от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняОбожавам ги всичките,от леко Пикантни до силно люги : Чили,къри,червен лютив пипер,чесън на прах ОтговорОтговор с цитат
- 18.04.16 10:58#7от: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняОбожавам пикантните подправки. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest