- 03.07.12 02:33#1Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатаОт дълго време се чудя, в заведението, което ходя редовно, картофената салата с какво се приготвя. Уникален вкус, който се дължи на нещо, но така и неможах да разбера на какво. Има едни мънички оранжеви топченца по самите картофи и се съмнявам, че може би използват Вегета или Пикантина.
Някой ако е запознат моля да сподели мнение и ако е възможно как се приготвят. Благодаря предварително.ОтговорОтговор с цитат - 29.06.16 02:09#2от: Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатаРядко използвам за картофена салата пикантина, както и на др. ястия също. Не ги харесвам твърде.
Моя позната си натрошава 1/2 пилешко кубче на Маги, опитвала съм, но ме е леко солена.
Слагам си от подправките от градинката ми, като има пресни, а иначе замразявам и изсушавам.
Аз слагам пресен или глава бял лук, копър или магданоз, сол, изцеден лимон леко и олио или зехтин в картофената салата.
Иначе вариации много с печен пипер, пресен пипер, сосове, царевица от консерва, зеленчукови миксове /попарени/ също, и др.ОтговорОтговор с цитат - 29.06.16 03:25#3от: Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатаНе,никога не слагам.Единствено добавям лук,сол,оцет и зехтин.ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.16 08:50#4от: Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатаИ аз залагам на класиката: лук сол, зехтин или олио. Вкусно и традиционно.ОтговорОтговор с цитат
- 30.06.16 06:38#5от: Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатане използвам вегетаОтговорОтговор с цитат
- 03.08.16 09:47#6от: Слага ли се вегета или пикантина на картофена салатаНикога не слагам, защото не ми харесва.На едно гости хапнах салата от варени картофи и вегета, сол, олио и не ми допадна.Хапнах от уважение към домакиня. Беше и солена, но въпрос на вкус все пак.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest