Мерки и теглилки
- 28.08.12 05:09#1Илияна Апостолова
НовакРегистрация: 06.04.12Град: ВарнаМерки и теглилкиМоля всеки, който публикува рецепта, да пише грамаж на бисквити, бишкоти, желатин, бакпулвер и т.н., а не просто 1 пакет или 2 пакетчета. Разни фирми- разни грамажи. Като е написано примерно 150 гр. бисквити, всеки ще реши една по-малка опаковка или половин голяма. Надявам се на разбиране. Все пак сме тук, за да творим, а като не знаем точните продукти, няма да ни се получат ястията
ОтговорОтговор с цитат - 05.07.14 06:41#2Зиния
НовакРегистрация: 05.07.14Град: Вълчи изворот: Мерки и теглилкиНа твоето мнение съм.Тук сме да творим,а не да правим всичко на 2 на 3.Нали не ми се сърдиш,че ти говоря на ТИ?ОтговорОтговор с цитат - 05.07.14 06:41#3Зиния
НовакРегистрация: 05.07.14Град: Вълчи изворот: Мерки и теглилкиНа твоето мнение съм.Тук сме да творим,а не да правим всичко на 2 на 3.Нали не ми се сърдиш,че ти говоря на ТИ?ОтговорОтговор с цитат - 05.07.14 11:44#4Илияна Апостолова
НовакРегистрация: 06.04.12Град: Варнаот: Мерки и теглилкиНе, разбира се
Радвам се, че споделяш мнението ми.ОтговорОтговор с цитат - 06.07.14 04:35#5Зиния
НовакРегистрация: 05.07.14Град: Вълчи изворот: Мерки и теглилкиАз съм нова във сайта,създадох една тема,наречена
Дискотеки и диети,ще влезеш ли да напишеш 1 статийка,а и ако може искаш ли да си комуникираме,защото нямам приятели в сайта.Моля те отговори ми!
ОтговорОтговор с цитат - 11.01.16 11:45#6Наталиа Петрова
ЧиракРегистрация: 05.01.16Град: Варнаот: Мерки и теглилкиИдеята е отлична и смятат, че ако се приложи на практика, готвенето по чужди рецепти ще стане едан идея по -лесно.ОтговорОтговор с цитат - 18.01.16 04:26#7Лидия - Гери
ГотвачРегистрация: 04.12.15Град: Перникот: Мерки и теглилкиДа и аз съм съгласна.ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 12:52#8Маргарита
НовакРегистрация: 19.01.16Град: Софияот: Мерки и теглилкиаз също съм ЗА, имам си и електронна везна :kiss:ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 01:23#9Наталиа Петрова
ЧиракРегистрация: 05.01.16Град: Варнаот: Мерки и теглилкиДори и с най-обикновена мензура ставаОтговорОтговор с цитат - 25.01.16 03:03#10Татяна Димитрова
НовакРегистрация: 07.01.16Град: Хасковоот: Мерки и теглилкипредпочитам да готвя на око - по-вкусно ми еОтговорОтговор с цитат - 29.01.16 12:02#11Мартина Тракова
Помощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: Софияот: Мерки и теглилкиЗависи какво приготвям.В сладкарството всичко е точно,като в математиката!Иначе не се получава.За другите гозби,може плюс минус да играе
ОтговорОтговор с цитат - 01.02.16 01:17#12Джемиле Чешлиева
Мастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: Бориноот: Мерки и теглилкиАз готвя на око. А и като готвиш нещо постоянно то и самата ръка ти е везна. Свиква се.ОтговорОтговор с цитат - 01.02.16 01:48#13Веселина Константинова
АвторРегистрация: 01.12.15Град: Карловоот: Мерки и теглилкиРядко тегля на везната, по-скоро готвя на око.ОтговорОтговор с цитат - 01.02.16 11:14#14Йорданка Тасева
ИноваторРегистрация: 19.01.16Град: Радневоот: Мерки и теглилкии аз рядко използвам мерки , повече на око я карамОтговорОтговор с цитат - 02.02.16 01:15#15Джемиле Чешлиева
Мастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: Бориноот: Мерки и теглилкиНа око е по-сладко. Живота не е като по книга, та рецептите ли да са!
ОтговорОтговор с цитат - 21.02.16 07:22#16Djes
НовакРегистрация: 20.02.16Град: Смолянот: Мерки и теглилкиРъката ми е добрс теглилкаОтговорОтговор с цитат