- 18.09.12 10:08#1Кафява или бяла захар?Здравейте, има един въпрос относно различните видове захар. Кои са и кафявата или бялата захар е по-сладка на вкус? Каква е разликата между тях?ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.12 12:53#2от: Кафява или бяла захар?Бялата е по сладка.Кафявата е по здравословна ,но като калории са равни. :kiss: ОтговорОтговор с цитат
- 07.01.16 02:29#3от: Кафява или бяла захар?Доколкото съм запозната, мога да се съглася, че калориите на двата вида захар са приблизително равни.ОтговорОтговор с цитат
- 11.01.16 12:13#4от: Кафява или бяла захар?кафявата е за диабетициОтговорОтговор с цитат
- 12.01.16 12:05#5от: Кафява или бяла захар?Изпилзвам и двете.Знам,че кафявата е полезна,но по-често употребявам бялата за всичко. ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:42#6от: Кафява или бяла захар?Използвам и бяла и кафява захар ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 12:41#7от: Кафява или бяла захар?аз кафява захар много рядко ползвам повечето бала захар.ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 12:25#8от: Кафява или бяла захар?Използвам само бяла захар.ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 01:32#9от: Кафява или бяла захар?едната не беше ли рафинирана :blush: ползвам най често бялатаОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 01:33#10от: Кафява или бяла захар?сякаш бялата е по сладка или аз си внушавамОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 03:47#11от: Кафява или бяла захар?По-често използвам бялата захар, но някои сладкиши използвам и кафява.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 05:31#12от: Кафява или бяла захар?По-често използвам бялатаОтговорОтговор с цитат
- 18.04.16 10:56#13от: Кафява или бяла захар?Най-често използвам бялата.ОтговорОтговор с цитат
- 12.09.16 07:57#14от: Кафява или бяла захар?И двете ги използвам и харесвам. Кафявата най - вече за няколко вида сладкиши, бялата също за това. Бялата и за подслаждане на кафе.ОтговорОтговор с цитат
- 12.09.16 08:28#15от: Кафява или бяла захар?Основно използвам бяла захар.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 07:28#16от: Кафява или бяла захар?кафето го пия с кафява захар ,но когато приготвям сладкиши ползвам бяла ,като понякога поръсвам с кафява или слагам смесена бяла и кафява за по малко калории и да е уж по здравословно ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest