- 22.12.10 10:59#1Пшенични кълнове с кисело мляко за закускаМога да се похваля, че от две седмици закусвам кисело мляко с две супени лъжички пшенични кълнове и имам завидна енергия през целия ден Само че не успявам да покълна ленено семе, дали някой знае как става това, колко време е нужно да се накисне във вода и после каква е процедурата по покълването? Не успявам да се справя с цялата тая слуз дето се образува ОтговорОтговор с цитат
- 23.07.11 11:50#2от: Пшенични кълнове с кисело мляко за закускаНе е нужно нищо да покълвате, купете си мюсли и яжте със студено мляко или кисело мляко. Една хранителна доза е 3/4 чаена чаша мюсли със 125 мг. мляко.
ОтговорОтговор с цитат - 13.01.16 09:39#3от: Пшенични кълнове с кисело мляко за закускаКълновете са ужасно полезни, въпреки че вкусът им не ми е любим. Преди време си правех пшенични кълнове с ябълка и мед. В китайските ресторанти в ориза слагат кълнове - мисля, че соеви, но може и да греша - този вариант също ми е вкусен. Препоръчвам ви да опитате кълновете от белен слънчоглед - стават много вкусни и само така да се ядат.ОтговорОтговор с цитат
- 23.03.16 09:58#4от: Пшенични кълнове с кисело мляко за закускааз предпочитам мюсли с кисело мляко, кълновете не ми допадатОтговорОтговор с цитат
- 20.04.16 05:15#5от: Пшенични кълнове с кисело мляко за закускаНикога не съм опитвал.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest