Тънкости в приготвянето на Роял Айсинг

  • 26.12.15 10:24#1Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваГуруРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 504Тънкости в приготвянето на Роял АйсингРоял Айсинг е белтъчна глазура.
    Глазурата става по- добре, ако се бърка на ръка с дървен прибор. Добавянето на пудрата захар да става постепенно.
    Количеството на лимонов сок определя и гъстотата на глазурата.
    При съхранение за по-дълго време глазурата се втвърдява и изсъхва. :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.16 06:02#2Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 407от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингСъгласна съм с вашият коментар, много добър съвет.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.16 07:25#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваГуруРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 504от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингБлагодаря!ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.16 11:58#4Христо ПетровХристо ПетровНовакРегистрация: 07.01.16Град: КукоревоОтговори: 144от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингмного е важен лимоновия сокОтговорОтговор с цитат
  • 17.01.16 10:48#5Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингНе си падам много по пипкавите украси с Роял Айсинг,но много харесвам да гледам направени с него продукти.Може би липсатава на свободно време ми пречи.Благодаря за полезната информация,все пак ще пробвам някога,ако не си купя готов. ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 03:58#6Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваМастър ШефРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингПо начало яйца в сурово състояние не използвам.Правя с глазура с белтъци и захар,но я запичам до златистоОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 02:02#7Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 708от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингще ми се да я видя тази глазура върху някой сладкиш..ями ями/ интересна тема дори не знам че съществува такова понятие..е вече знамОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 06:42#8Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингРядко я правя,но и аз ще спомена,че лимоновия сок е много важен.Харесва ми и на вид украсите с него.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 09:12#9Adelina GeorgievaAdelina GeorgievaНовакРегистрация: 27.02.16Град: -Отговори: 12от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингправя винаги тази глазура за украсяване на меденките за Коледа. Стават винаги много ефектни, особено когато се оцвети с различни цветове.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 09:48#10Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1009от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингЗа лимоновия сок не знаех. Благодаря за обяснението.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 12:19#11Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 706от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингБлагодаря!ОтговорОтговор с цитат