- 26.12.15 10:24#1Тънкости в приготвянето на Роял АйсингРоял Айсинг е белтъчна глазура.
Глазурата става по- добре, ако се бърка на ръка с дървен прибор. Добавянето на пудрата захар да става постепенно.
Количеството на лимонов сок определя и гъстотата на глазурата.
При съхранение за по-дълго време глазурата се втвърдява и изсъхва. :y:ОтговорОтговор с цитат - 08.01.16 06:02#2от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингСъгласна съм с вашият коментар, много добър съвет.ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.16 07:25#3от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингБлагодаря!ОтговорОтговор с цитат
- 10.01.16 11:58#4от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингмного е важен лимоновия сокОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 10:48#5от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингНе си падам много по пипкавите украси с Роял Айсинг,но много харесвам да гледам направени с него продукти.Може би липсатава на свободно време ми пречи.Благодаря за полезната информация,все пак ще пробвам някога,ако не си купя готов. ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 03:58#6от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингПо начало яйца в сурово състояние не използвам.Правя с глазура с белтъци и захар,но я запичам до златистоОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 02:02#7от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингще ми се да я видя тази глазура върху някой сладкиш..ями ями/ интересна тема дори не знам че съществува такова понятие..е вече знамОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 06:42#8от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингРядко я правя,но и аз ще спомена,че лимоновия сок е много важен.Харесва ми и на вид украсите с него.ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 09:12#9от: Тънкости в приготвянето на Роял Айсингправя винаги тази глазура за украсяване на меденките за Коледа. Стават винаги много ефектни, особено когато се оцвети с различни цветове.ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 09:48#10от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингЗа лимоновия сок не знаех. Благодаря за обяснението.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 12:19#11от: Тънкости в приготвянето на Роял АйсингБлагодаря!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest