Gotvach.bg»Форум»Диети и Отслабване»Какви са храните при Диета на Дюкан за вегетарианци?

Какви са храните при Диета на Дюкан за вегетарианци?

  • 06.01.16 01:12#1Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308Какви са храните при Диета на Дюкан за вегетарианци?Има ли отслабнали вегетарианци по този метод и как замествахте храните?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.01.16 10:37#2Христо ПетровХристо ПетровНовакРегистрация: 07.01.16Град: КукоревоОтговори: 144от: Какви са храните при Диета на Дюкан за вегетарианци?От опит знам, че 2 неща трябва да се избягват, когато искаме да се чустваме добре в тялото си:
    1. Тесто - рабирай под това почти всичките видове хляб, тестени закуски и макарони – това е тежка храна от която можеш да се откажеш. Или да замениш с домашен хляб приготвен от пълнозърнесто или ръжено брашно.
    2. Мазнини - разбирай всички пържени храни, ястия, приготвени и сервирани с 1 пръст мазнина отгоре.

    Колкото и да е странно от парче черен шоколад, фавла или домашно сладко или мед – този ефект го няма. Можеби защото не го хапваме всеки ден, а за удоволствие или награда – бавно и с наслада го изяждаме.

    И две правила:
    Едното е да се храним често, в определени часове и да забравим за късното ядене. Последната храна не трябва да бъде приемана след 20.00 часа и никакво ядене пред телевизора и други разсейващи фактори.
    Другото правило за бавното хранене, е старо колкото индуската култура, защото това го има във всички книги по йога.
    И остана движението …. достатъчно условие е да осъзнаем, че нас ни има докато се движим, за да не минава животът ни като 10 часа в офиса зад компютъра.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 10:52#3Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Какви са храните при Диета на Дюкан за вегетарианци?добре че не съм вегетарианецОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest