- 08.01.16 08:11#1Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?Някой знае ли рецепта как мога да приготвя оризови кори. Знам, че се продават такива, но не намерих! Единствения вариант е да си поръчам от някой сайт, но излишно се оскъпява с доставката, та ако знаете начин да си ги приготвя у дома споделете. Чичко гугъл не ми помогна...само ми даваше рецепти ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 11:06#2от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?Варианта е само с купени готови оризови кори от китайски магазин.ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 08:54#3от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?Явно ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 08:54#4от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?Аз лично не знам и за съжаление не мога да ти помогна.ОтговорОтговор с цитат
- 18.05.16 03:04#5от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?И аз съм любопитна да разбера как се приготвят.ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.17 12:47#6от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?Вчера 20.02.2017 г в предаването Без багаж показаха как се правят оризовите кори в Тайланд. По този начин могат да се правят кори и от други брашна, много е лесно. Брашното се разбива с вода като за палачинка. На котлона се поставя тенджера с вряща вода, отгоре на която има закрепен здраво опънат технзух например. Както при палачинките, налива се с черпака каша върху тенхуза, разтила се и от парата кората се изпича за 1 минута. Не се обръща. Внимателно с пръчка - китайска- се повдига от тенхуза. Това е, успехОтговорОтговор с цитат
- 21.02.17 01:07#7от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?После с така приготвените кори, как се готви, препичат ли сеОтговорОтговор с цитат
- 22.02.17 04:06#8от: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?mariastoyanova051@abv.bg :Вчера 20.02.2017 г в предаването Без багаж показаха как се правят оризовите кори в Тайланд. По този начин могат да се правят кори и от други брашна, много е лесно. Брашното се разбива с вода като за палачинка. На котлона се поставя тенджера с вряща вода, отгоре на която има закрепен здраво опънат технзух например. Както при палачинките, налива се с черпака каша върху тенхуза, разтила се и от парата кората се изпича за 1 минута. Не се обръща. Внимателно с пръчка - китайска- се повдига от тенхуза. Това е, успех
Благодаря.За брашно съм виждала оризово и скоро ще изпробвам рецептата ти.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest