Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Как да работим с карамел?

Как да работим с карамел?

  • 10.01.16 05:30#1Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308Как да работим с карамел?Опитвам се да декорирам тортите си с карамел, обаче не мога да направя хубави конци. Има ли някаква тънкост при работата с него? Опитвам да направя шлейф, но стават неравномерни конците и се късат и залепват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.01.16 06:43#2МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Как да работим с карамел?Пробвай на тънка струйка върху хартия за печене или фолио. Аз така си правя фигурки, изчаквам да се втвърди и ги отлепям внимателно. След това декорирам.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 01:34#3Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Как да работим с карамел?За хубава декорация с карамел пробвай да направиш косите на венера.Става уникално,но не е за всеки! ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.16 12:25#4Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Как да работим с карамел?Все още не съм пробвала. Имам чувството,че после ще ме чака доста миене с гореща вода,за да изчистя поразийте. ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 01:24#5ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Как да работим с карамел?Не съм пробвала за сега. ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 11:33#6Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Как да работим с карамел?Не сън пробвал до сега.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest