Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Ножици за готвене

Ножици за готвене

  • 12.01.16 03:12#1Наталиа ПетроваНаталиа ПетроваЧиракРегистрация: 05.01.16Град: ВарнаОтговори: 148Ножици за готвенеЗдравейте от известно време се заглеждам по ножиците за готвене. Имате ли такива и използвате ли ги? Ако да, за какво най-често? :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 03:11#2МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Ножици за готвенеБяха ми много удобни за рязане на маруля.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 03:24#3Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Ножици за готвенеАз имам ножица Fiskars и ми е много полезна в кухнята - без проблем режа всякакъв вид месо.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 07:37#4Наталиа ПетроваНаталиа ПетроваЧиракРегистрация: 05.01.16Град: ВарнаОтговори: 148от: Ножици за готвенеА за подправки стават ли?ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 09:06#5Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Ножици за готвенеНа мен не са ми удобни за рязане на подправки, защото са леко извити нагоре (подобно като лозарска ножица, но не точно).ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 09:40#6Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Ножици за готвенеИмам ножица на Делимано.Използвам я за рязане на подправки,пиле,месо,за тесто,дори хартията за печене си режа с нея.Много съм доволна.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.01.16 09:48#7Наталиа ПетроваНаталиа ПетроваЧиракРегистрация: 05.01.16Град: ВарнаОтговори: 148от: Ножици за готвенеМисля, че в най-скоро време ще си купя и аз. ОтговорОтговор с цитат
  • 17.01.16 01:48#8Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Ножици за готвенеИмам и я използвам за доста неща.Зелвния боб най-лесно се реже с ножица.Не я ползвам за месо,предпочирам ножа за него. ОтговорОтговор с цитат
  • 19.01.16 06:26#9Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Ножици за готвенеАз имам и си я ползвам за рязане на месо, много по удобно е с нея отколкото с нож ОтговорОтговор с цитат
  • 22.01.16 12:44#10Татяна ДимитроваТатяна ДимитроваНовакРегистрация: 07.01.16Град: ХасковоОтговори: 71от: Ножици за готвенеаз ползвам за разполовяване на пиле или риба, но и за подправкиОтговорОтговор с цитат
  • 22.01.16 01:42#11Наталиа ПетроваНаталиа ПетроваЧиракРегистрация: 05.01.16Град: ВарнаОтговори: 148от: Ножици за готвенеА някаква конкретна марка ще ми препоръчате ли?ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 01:19#12ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Ножици за готвенеНе съм използвала, но отдавна се заглеждам в тях.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.16 03:10#13Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189от: Ножици за готвененяма по удобно нещо за рязане на риба и пиле от ножицитеОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 01:25#14marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Ножици за готвенеИмам си три вида ножици, за пиле, за зеленчуци и за риба. Много ги ползвам и са ми много удобни за работа в кухнята.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 06:16#15Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Ножици за готвенеИмам ножици и от време на време я използвам за пиле.Най-често режа магданоз и копър с нея.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 09:34#16Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Ножици за готвенеИмам, но рядко я ползвам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest