- 12.01.16 09:29#1ДеглазиранеЗдравейте! някой може ли по-точно да ми обясни какво е деглазиране? ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 09:09#2от: ДеглазиранеДоколкото съм запозната е разреждането на утайката и течностите, останали в съда след готвене. При мен такива остават най-вече при печенето на свинско месо на фурна. Разреждат се с вино или бульон. Ако има по запознати с термина ще ми е интересно да прочета. ОтговорОтговор с цитат
- 12.10.16 07:00#3от: ДеглазиранеКогато искаш да използваш останалите части месо по дъното на тигана, в който се е пържило, слагаш чаша вино или бульон. Така можеш да получиш добър сос към ястието ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest