- 13.01.16 03:07#1За подправкитеКой са най- честите подправки които използвате при приготвянето на храна?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 09:41#2от: За подправкитеИзползвам традиционните български - чубрица, джоджен, мащерка, риган, черен и червен пипер, но и други като къри, салвия, според ястиетоОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:32#3от: За подправкитеСол, черен пипер, червен пипер, чубрица, джоджен,дафинов лист.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:33#4от: За подправкитеОбщо взето нито специалноОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 01:50#5от: За подправкитеЧерен пипер, чубрица-трапезна и ронена, дафинов лист, чесън на прах, копър.ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 10:44#6от: За подправкитеМагданоз,чубрица,червен пипер,дафинов лист,джоден и тн.ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 10:55#7от: За подправкитеСол, шарена сол, червен пипер, черен пипер, чубрицаОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 11:24#8от: За подправкитеНай-често слагам чубрица и универсална зеленчукова подправка.ОтговорОтговор с цитат
- 27.03.16 11:22#9от: За подправкитемагданоз, копър, червен пипер, черен пипер, чубрица и зеленчукови бульониОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 04:21#10от: За подправкитечубрица, червен пипер, универсална подправка и магданозОтговорОтговор с цитат
- 18.04.16 10:41#11от: За подправкитеКопър, магданоз, чубрица, червен пипер и черен пипер.ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 05:50#12от: За подправкитеБосилек, риган, розмарин, чубрица, черен пипер, червен пиперОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 06:07#13от: За подправкитеМагданоз,джоджен,мащерка,целина,чубрица,калофер,босилек,копър...и ..доста са.ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 09:07#14от: За подправкитеСол,черен пипер,червен пипер и чубрица-това са най-често използваните от мен подправки,. Разбира се и зелените подправки,като магданоз и копър.ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 09:29#15от: За подправкитеЧерен пипер, червен пипер,универсална зеленчукова подправка ,сол ,чубрица.ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 09:39#16от: За подправкитеНапоследък много използвам магданоз и копър страхотни са към дадени ястия.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest